Kamersteiger kopen? | Compact en vol gemakken

Een kamersteiger kopen is een goede investering. Hoe makkelijk is het wel niet om snel een dergelijke vouwsteiger op te zetten en te gebruiken, ze zijn namelijk binnen een minuut opgebouwd. In deze blog gaan we kijken naar de vele voordelen die dit steigertje u kan bieden.

Wat is een kamersteiger?

Allereerst de uitleg over dit model: kamersteigers worden in de volksmond ook vouwsteiger genoemd, dit komt door het vouwbare frame in het midden. Hierdoor bent u geen extra schoren benodigd, uiteraard afhankelijk van de gewenste werkhoogte. De meeste vouwsteigers mogen opgebouwd worden tot een werkhoogte van 7,5 meter. Standaard worden de modellen vaak verkocht met een werkhoogte van 3 meter. Met werkhoogte wordt bedoeld: platformhoogte + 2 meter. Dus bij een werkhoogte van drie meter ligt het platform op een meter.

Kamersteiger kopen: de voordelen

De kamersteiger kopen heeft vele voordelen, we hebben ze snel voor u opgesomd.

  • Compact en hierdoor gemakkelijk te vervoeren
  • De kamersteigers zijn verkrijgbaar in breedtematen: 0.75 / 0.90 en 1.35 meter
  • Alle modellen zijn voorzien van een vouwframe, geen schoren nodig
  • Standaardlengte van het platform is veelal 1.90 meter
  • Binnen luttele minuten is de stellage opgebouwd
  • Veel gekozen werkhoogte is drie, of 4 meter
  • Verrijdbaar door iedere deurpost

Wat kost een kamersteiger?

Een kamersteiger moet gezien worden als een investering. Nooit meer op een instabiel trapje werken die steeds verplaatst moet worden tijdens een klus. Er zijn al goede vouwsteigers verkrijgbaar vanaf zo’n € 220,- exclusief btw. Alle types zijn zowel binnen als buiten te gebruiken en kunnen ten alle tijde eenvoudig uitgebouwd worden, doordat alle onderdelen uitwisselbaar zijn met elkaar.

Kamersteiger in de toekomst uitbreiden?

Wanneer u een kamersteiger kopen gaat en u weet eigenlijk al dat u deze in de toekomst uitbreiden gaat, dan adviseren wij u om een uitvoering te bestellen inclusief een platform met luik (standaard worden ze zonder luik geleverd). Op deze manier kan u gemakkelijk naar boven klimmen door het luik en hoeft u niet tweemaal een vloer aan te schaffen (zowel met als zonder luik). Op een gewone vouwsteiger past namelijk maar 1 platform op iedere etage, er is geen ruimte om twee naast elkaar te leggen.

Kamersteiger kopen: hulp is raadzaam

Wilt u een kamersteiger kopen, maar heeft u hier hulp bij nodig? Laat u dan vrijblijvend voorlichten door een professionele partij zoals laddersenrolsteigers.nl. Deze online partij biedt een gevarieerd assortiment van louter topmerken, die de volgende werkdag al bij u op locatie bezorgd kunnen worden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *