Holobox

Holobox kopen: hier moet je rekening mee houden

De holobox is het gesprek van de dag en steeds meer organisaties en bedrijven gebruiken de innovatieve techniek om bijvoorbeeld toespraken te houden. Dat is ook logisch, want met een holobox kun je een optische illusie creëren, waarbij het net lijkt alsof iemand die in de box geprojecteerd wordt ook echt in de ruimte aanwezig is. Dat klinkt toch te mooi om waar te zijn, maar toch is het de realiteit. Wil je ook gebruikmaken van deze innovatieve techniek en wil je een holobox kopen? Dan moet je met een aantal zaken rekening houden.

Is de locatie geschikt voor een holobox kopen?

Ga je een holobox kopen? Dan is het wel fijn om in ieder geval de zekerheid te hebben dat het apparaat ook geschikt is voor de locatie waar je de holobox wilt gebruiken. Er zijn een aantal voorwaarden waar een ruimte aan moet voldoen, voordat je met de techniek aan de slag kunt. Daarom is het ook slim om advies in te winnen bij een erkend bedrijf dat gespecialiseerd is in het plaatsen en installeren van holoboxen. Zij kunnen namelijk bepalen of de ruimte waar de holobox gebruikt gaat worden ook aan alle voorwaarden voldoet.

Daarnaast heb je ook de ruimte nodig om de holobox te kunnen plaatsen. De holobox is doorgaans 1,8 meter hoog, wat ook benodigd is om personen levensgroot te kunnen projecteren.

Internet en elektriciteit benodigd

Een holobox bevat complexe techniek om ervoor te zorgen dat je ook een levensgrote projectie kunt uitvoeren, maar het apparaat zelf is heel gebruiksvriendelijk. De meeste holoboxen zijn Plug & Play, maar je hebt wel het een en ander op locatie nodig om ook van de holobox gebruik te kunnen maken. Het belangrijkste voor een holobox kopen is dat er in ieder geval een snelle en stabiele internetverbinding aanwezig is, maar dat is voor de meeste bedrijven tegenwoordig geen uitdaging meer. Je hebt ook elektriciteit nodig, want zonder stroom werkt de holobox logischerwijs niet.

Je hebt content nodig!

Een erkend bedrijf dat holoboxen plaatst en installeert kan je niet helpen met het maken van de content die je in de holobox wilt projecteren. Je bent zelf verantwoordelijk voor wat en hoe je de boodschap via de holobox wilt overbrengen. Desalniettemin kunnen deze bedrijven wel een holobox kopen en ondersteunen bij het opnemen van een boodschap die op een later tijdstip wordt geprojecteerd of bij het opzetten van een livestream verbinding, zodat de spreker vanaf een andere locatie het publiek toespreekt. Met de hulp en tips van deze erkende bedrijven kun je hoogkwalitatieve content maken en je boodschap ook duidelijk overbrengen.

Randapparatuur voor een holobox kopen

Wil je een pre-recorded message afspelen of wil je zeker weten dat de boodschap bij iedereen landt? Zelfs als mensen achterin de zaal zitten? Dan heb je wellicht behoefte aan randapparatuur, zoals een laptop die je met HDMI kunt aansluiten op de holobox en een extern luidsprekersysteem, zodat de boodschap ook door iedereen in de ruimte te horen is. Natuurlijk is het afhankelijk van de locatie en de setting welke apparaten je voor de holobox kopen moet. Ga voor alles wat je nodig hebt naar Hereweholo.nl!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *