Exclusief interview Holleeder bij Ruuddewild.nl

Exclusief interview Holleeder bij Ruuddewild.nl

Dinsdag, 4 september 2012 - 16u41

Inmiddels is hij alweer acht maanden op vrije voeten en sindsdien een prooi voor elke journalist. Ieder programma wil hem, Ruud de Wild heeft hem: Willem Holleeder. Voor het eerst sinds zijn vrijlating geeft hij exclusief een uitgebreid interview op de radio.

Woensdag 5 september tussen 16.00 en 19.00 uur spreekt Holleeder uitvoerig over verschillende onderwerpen bij Ruuddewild.nl op 538. Dat is niet de enige primeur op de Nederlandse radio: ook Lange Frans schuift aan in de show en brengt zijn muzikale tussendoortje ‘Willem is terug’ ten gehore. De plaat is een vertolking van de eerste column van Holleeder in Nieuwe Revu die morgen verschijnt.
 
Foto: 538
 
Ruuddewild.nl, elke maandag tot en met donderdag tussen 16.00 en 19.00 uur op 538.
 
 

Related posts:

  1. Ruud de Wild verlengt contract 538
  2. Ruuddewild.nl live vanuit Scheveningen tijdens EK
  3. Chantal Janzen is ‘MILF 2012′
  4. De ‘MILF’ verkiezing 2012 van ruuddewild.nl
  5. Exclusief interview Jeroen Krabbé in nieuw online magazine Paperclip