Erik en Sanne klaar voor allerlaatste concerten

Erik en Sanne klaar voor allerlaatste concerten

Woensdag, 5 september 2012 - 10u11

“De telefoon staat hier roodgloeiend! Als we zouden willen, konden we nog tientallen concerten geven. Iedereen wil ons nog voor een extra concert, maar we zijn onverbiddelijk!  We geven acht afscheidsconcerten en dat is het!”, aldus Erik en Sanne.

Nadat ze begin 2012 aankondigden om definitief te stoppen, volgt eind deze maand een afscheid in schoonheid voor het muzikaal succesduo Erik en Sanne. Bijna alle concerten zijn op dit moment reeds uitverkocht.
 
Ze ontvingen onlangs een Lifetime Achievement Award voor hun muzikale carrière, volgend op de schitterende verkoop van hun CD ‘De fantastische expeditie’ (meer dan 10000 exemplaren) die Erik en Sanne samen met het kruim van de Amerikaanse country topmuzikanten (o.l.v. singer-songwriter Carrie Rodriguez) in Austin (Texas) opnamen.
 
De laatste reeks concerten van Erik en Sanne (zie www.erikensanne.be) is zo goed als volledig uitverkocht. Voor het definitieve afscheidsconcert in De Roma op zondag 30 september om 15u zijn voor de snelle beslissers nog enkele tickets beschikbaar (www.deroma.be en 03/292 97 40)
 
Foto: Sarah Wilson
 

Related posts:

  1. Erik, Sanne en Maartje vertrekkensklaar voor Austin, Texas
  2. ‘De Fantastische Expeditie’, de nieuwe (en laatste) cd van Erik en Sanne is klaar
  3. Zomerpresentatie Sara zomert! door Sanne Wallis de Vries
  4. ‘Componist van de Week’ over Erik Satie
  5. Deze week in Humo: Matthias Schoenaerts en Erik Van Looy