Band of Horses op 14 november in Trix in Antwerpen

Band of Horses op 14 november in Trix in Antwerpen

Woensdag, 5 september 2012 - 09u19

Sinds enkele jaren heeft Band of Horses eindelijk de verdiende weg naar het grote publiek gevonden. Drie albums lang timmerden ze aan die weg, maar het prachtige ‘Infinite Arms’ (2010) deed zijn werk.

De liefhebber van het indiegenre ontdekt de mannen met baarden en houthakkershemden uit Seattle al in 2006 met debuutalbum ‘Everything All The Time’ en opvolger ‘Cease To Begin’ (2007).  Nummers als “Funeral”, “Is There A Ghost” of “No One’s Gonna Love You” zijn niet meer weg te denken uit het collectieve indiegeheugen. Band of Horses wordt de lieveling voor iedereen die houdt van dromerige Americana afgewisseld met luide countryrock. De Band of Horses fanbase groeit gestaag. Vergelijkingen met My Morning Jacket of The Flaming Lips worden hier en daar geopperd. Maar toch zorgt de herkenbare, breekbare stem van Ben Bridwell in combinatie met de – zonder fout – aanwezige gitaren voor dat heel eigen Band of Horses geluid. Band of Horses eigende zich eerder al een verdienstelijke plek toe op de podia van de grote zomerfestivals en Belgische clubs. Op 19 september brengt Band of Horses hun vierde langspeler ‘Mirage Rock’ naar de winkels. Als voorsmaakje werd zopas de nieuwe single “Knock Knock” op ons losgelaten. De Band of Horses fan belooft weer ruimschoots aan zijn trekken te komen want alle typische ingrediënten zijn weer aanwezig. Maar er is meer, want Band of Horses trekt er weer op uit om de nieuwe plaat aan de wereld voor te stellen. Op woensdag 14 november staan ze in Trix in Antwerpen voor een muzikaal feestje. Tickets zijn vanaf nu beschikbaar.
 
TICKETVERKOOP
 
Start ticketverkoop: Tickets vanaf nu beschikbaar
 
Tickets via Proximus Go For Music: 0900 2 60 60* of www.proximusgoformusic.be
 
Ticketprijs: 27 euro (excl. servicekosten)
 
* 0.5euro/min, incl btw
 

Related posts:

  1. Bush live in Trix in Antwerpen op 18 november
  2. The Baseballs op 3 oktober in Trix Antwerpen
  3. Op 27 november in de AB: Rufus Wainwright and his band
  4. White Lies op vrijdag 25 november in Lotto Arena Antwerpen
  5. Steve Miller Band op 23 oktober in de AB