Alanis Morissette komt naar België

Alanis Morissette komt naar België

Dinsdag, 4 september 2012 - 14u57

Op 23 november 2012 presenteert Alanis Morissette de Guardian Angel Tour 2012 aan haar Belgische fans. Alanis Morissette bracht enkele dagen geleden 'Havoc and Bright Lights', een nieuwe gedurfde studioplaat uit. In mei werd de release voorafgegaan door de aanstekelijke single 'Guardian'. Blogger Perez Hilton was alvast laaiend enthousiast: 'The wait is finally over! Alanis Morissette is back!! AND WE LOVE IT!!'.

In de 'Guardian' video-clip verwijst Alanis expliciet naar de Wim Wenders-filmklassieker 'Der Himmel über Berlin' die dit jaar zijn 25ste verjaardag viert. Ter promotie van de single deed ze in juli een korte promotietour doorheen Europa. Het Nieuwsblad titelde over haar passage op Rock Zottegem 'Alanis Morissette weer op hoogste niveau' en van het indrukwekkende concert te Berlijn werd een bonus cd/dvd gemaakt voor de gelimiteerde Deluxe-versie van 'Havoc and Bright Lights'.

Over de kwaliteit van de nieuwe nummers zijn de critici het roerend eens: "…Havoc and Bright Lights is Alanis Morissette's most inviting album in a long, long time." (Q magazine) en "It's nice to know that the girl whose rage fueled one of the biggest hits of the past 20 years finally found her bliss." (USA Today).
 
Morissette kende met de cd 'Jagged Little Pill' (uit 1995) haar grote doorbraak. De hitsingles daaruit -'You Oughta Know', 'Hand in My pocket', 'Ironic', 'You learn' en 'Head over feet'- zullen op de nieuwe tour afgewisseld worden met recenter werk. En zo krijg je 'de gelukkige moeder van nu' en 'de woedende vrouw van toen' voor de prijs van één.
 
Laat Alanis op 23 november voor één avond uw ideale bewaarengel zijn.
 
Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 7 september om 10u via www.sherpa.be, 070 25 20 20 of bij de verkooppunten van Fnac!

Related posts:

  1. De terugkeer van het icoon Alanis Morissette
  2. Defected in the House komt naar België
  3. Milow speelt exclusieve Showcase bij Q-music
  4. Komt Lady Gaga terug naar Antwerpen?
  5. Loreena McKennitt komt op 7 april naar het Koninklijk Circus in Brussel