TROS KAMERBREED zaterdag met de strijd om het politieke midden

TROS KAMERBREED zaterdag met de strijd om het politieke midden

Vrijdag, 31 augustus 2012 - 15u27

Op zaterdag 1 september komt TROS KAMERBREED live vanuit de Openbare Bibliotheek van Den Haag met de derde verkiezingsuitzending. Met zaterdag te gast; PvdA-lijsttrekker Diederik Samsom en CDA-lijsttrekker Sybrand van Haersma Buma.

Buma heeft aan begin van de campagne gezegd dat het CDA samen met de PvdA de flanken wil bevechten. Samsom reageerde daar een paar dagen later op: ‘Het CDA en de PvdA zijn de enige partijen die nog de ambitie hebben deze samenleving bij elkaar te houden’. Waar komt deze liefde voor elkaar vandaan en welke compromissen zijn zij bereid te sluiten om een coalitie van middenpartijen mogelijk te maken? En in het hart van het debat een column van cabaretiere Sanne Wallis de Vries.
 
De uitzendingen van TROS KAMERBREED komen rechtstreek uit de Openbare Bibliotheek van Den Haag, waarin de grote thema’s worden besproken van de verkiezingen voor de Tweede Kamer op 12 september. Demissionair premier en politiek leider van de VVD, Mark Rutte, en SP-lijsttrekker Emile Roemer treffen elkaar in de laatste uitzending op zaterdag 8 september.
 
Alle debatten worden gehouden in de Openbare Bibliotheek van Den Haag van 11:00 tot 12:00 uur en zijn voor publiek toegankelijk. De uitzendingen zijn live te volgen via Radio 1.
TROS KAMERBREED wordt gepresenteerd door Kees Boonman en Margriet Vroomans.
 
 
TROS Kamerbreed, uitzending zaterdag 1 september, Radio 1 – 11.00 uur
 

Related posts:

  1. TROS Kamerbreed zaterdag met de ‘strijd om Europa’
  2. TROS Kamerbreed op zaterdag over Prinsjesdag en de Algemene Politieke Beschouwingen
  3. TROS Kamerbreed start verkiezingsuitzendingen met het grote zorgdebat
  4. Drie fractievoorzitters zaterdag in TROS Kamerbreed
  5. Zaterdag in TROS Kamerbreed: Economie versus Natuur in tijden van crisis