AVRO-DJ Jan-Willem Roodbeen tekent drie jaar bij

AVRO-DJ Jan-Willem Roodbeen tekent drie jaar bij

Donderdag, 30 augustus 2012 - 13u36

Jan-Willem Roodbeen heeft een nieuw contract getekend bij de AVRO. Hierdoor is Roodbeen tot en met augustus 2015 bij de AVRO op Radio 2 te horen. Sinds 2010 presenteert hij iedere werkdag tussen 14.00 en 16.00 uur de AVRO Roodshow.

Jan-Willem heeft jarenlange ervaring als manager in het bedrijfsleven en bij de publieke omroep. Hij stond aan de basis van crossmediale concepten, zoals onder andere ‘Het Glazen Huis’ waar 3FM Serious Request jaarlijks veel succes mee heeft. Voordat Jan-Willem het populaire radioprogramma de AVRO Roodshow ging presenteren,
 
was hij elke werkdag te horen in De Gouden Greep op Radio 2 en presenteerde hij op 3FM.
 
Peter Lubbers, Media Directeur AVRO: “Jan-Willem heeft net als de AVRO een enorme liefde voor muziek. Hij is een creatieve en enthousiaste radio jock die iedere dag met een enorme drive zijn Roodshow op Radio 2 presenteert. Het voelt goed dat hij dit de komende drie jaar blijft doen!”
 
Jan Willem Roodbeen: “In de AVRO Roodshow kan ik m’n passie voor radio en muziek kwijt. De leukste baan die ik me kan bedenken!”
 
AVRO Roodshow
De Roodshow is een energieke middagshow waarin Jan-Willem je muzikaal vermaakt en bijpraat. Het accent ligt, zoals in alle AVRO-muziekprogramma’s, op de Liefde Voor Muziek. In de Roodshow hoor je elke dag de Dag Top 3, het spel ‘CD van jou, CD van mij’, het ‘Ondertussen bij de soepautomaat’-moment tegen vier uur… en kun je prijzen winnen in ‘De Roodrunner’. Iedere vrijdagmiddag speelt JW de AVRO MuziekBingo (de prijzen zijn dan nóg groter). Ook is er elke vrijdag een live optreden van een bijzondere (internationale) artiest die een akoestische set speelt.
 

Related posts:

  1. Zondag in ‘Remco Ruimt Op’: André van Duin en Jan-Willem Roodbeen
  2. Veiling AVRO Roodshow brengt 10.000 euro op
  3. 30 jaar Oerol gevierd in AVRO Opium
  4. De Roodshow veilt cd’s voor stichting Desudo Blindengeleidenhonden
  5. AVRO Radio viert de Dag van het Vinyl in het Vondelparkpaviljoen