AVRO's Andermans Veren Special aanstaande vrijdag op Radio 5 Nostalgia

AVRO's Andermans Veren Special aanstaande vrijdag op Radio 5 Nostalgia

Dinsdag, 28 augustus 2012 - 12u59

Aanstaande vrijdag zendt de AVRO op Radio 5 Nostalgia een twee uur durende special uit van de beroemde kleinkunst- en cabaretrubriek Andermans Veren. Tussen 10.00 en 12.00 uur laat presentator Kick van der Veer veel mooie, leuke en bijzondere fragmenten horen uit het rijke Andermans Veren-archief.

Daarnaast heeft Kick de volgende gasten in de uitzending: Freek de Jonge praat over zijn nieuwe verkiezingsconference, Marlies Philippa, voorzitter van het Cornelis Vreeswijk Genootschap en Johan Hoogeboom praat over theatertour Andermans Veren Live.
 
ANDERMANS VEREN
Andermans Veren, onderdeel van Arbeidsvitaminen, is te horen bij de AVRO op Radio 5 Nostalgia, iedere maandag tot en met donderdag rond de klok van 11.30 uur. Radio 5 Nostalgia is te beluisteren via kabel, internet of op de middengolf, 747AM.
 
Terugluisteren kan via de website van Andermans Veren: andermansveren.avro.nl
 

Related posts:

  1. Zomerserie AVRO Andermans Veren op Radio 5 Nostalgia
  2. Eenmalige terugkeer lange Andermans Veren
  3. Herman van Veen-week bij Andermans Veren
  4. Eerbetoon aan Annie M.G. Schmidt in de AVRO-radioprogramma’s
  5. MAX trakteert op zomerconcert Dana Winner op Radio 5 Nostalgia