'Vroege Vogels' op zondag live in Biddinghuizen

'Vroege Vogels' op zondag live in Biddinghuizen

Vrijdag, 17 augustus 2012 - 13u26

Vroege Vogels komt live vanaf een zeer onverwachte locatie. Tussen 55.000 veelal slapende bezoekers op het duurzaamste popfestival van Europa! Tussen acht en tien zijn de podia nog stil, dan regeert de natuur nog tussen de Alpha tent en Planet Paradise.... 

Al voor het tiende jaar werkt organisator Mojo aan het verduurzamen en vergroenen van het festival. De catering wordt duurzamer, de energievoorziening minder vervuilend, het afval gescheiden, de wc's vernieuwd! 
 
Menno Bentveld neemt op zondagochtend tussen 8 en 10 uur op radio 1 tijdelijk even bezit van het terras voor de 3FM studio op het Lowlands terrein. 
 
De Groene kieswijzer
Op 12 september kunnen we weer met zijn allen naar de stembus. Vrijwel alle politieke partijen uit de Tweede Kamer hebben inmiddels een verkiezingsprogramma gepresenteerd. Veel aandacht voor veiligheid, zorg en natuurlijk de economische en financiële crisis. Maar wat willen de heren en dames politici op het gebied van natuur en milieu? 
 
Stichting Natuur en Milieu presenteert zondag de Groene Kieswijzer. Aan de hand van 15 stellingen over energie, dierenwelzijn, natuur en milieu kan je bepalen welke politieke partij het beste bij je past. 
 
 
Presentatie: Menno Bentveld
 
‘Vroege Vogels’, zondag 19 augustus om 08.00 uur op Radio 1
 
Foto: VARA / Rogier Veldman
 

Related posts:

  1. Zondag in Vroege Vogels: de Natuurgeluiden Top 40
  2. Zondag in ‘Vroege Vogels’: handboek natuurfotografie
  3. Zondag in ‘Vroege Vogels’: vroege zwammen
  4. Zondag in ‘Vroege Vogels’: kernenergie, een encyclopedie over het Avatarbos
  5. Vroege Vogels op zondag live vanaf de Floriade 2012