Frank Dane vervangt Ruud de Wild

Frank Dane vervangt Ruud de Wild

Woensdag, 8 augustus 2012 - 13u32

Frank Dane komt na twee jaar publieke omroepvakantie vanaf maandag 13 augustus weer keihard knallen op zijn warme vertrouwde nest Radio 538. Om alvast te wennen aan de nieuwe werkdruk neemt hij eerst drie weken lang het programma RuuddeWild.nl over, tijdens de welverdiende vakantie van Ruud.

Daarna start Frank vanaf 3 september met zijn eigen programma, wat onderdeel is van de nieuwe programmering van Radio 538. De koffieautomaat is gevuld en de 538 luisteraars zijn er klaar voor. Welcome back Frank!
 
Foto: Radio 538
 
Meer info: www.radio538.nl
 
*De nieuwe programmering van Radio 538 is nog niet volledig. Over twee weken maakt het radiostation dit bekend.

Related posts:

  1. Ruud de Wild naar Auschwitz
  2. BNN-dj Frank Dane op zoek naar ware liefde in 3FM-programma
  3. Frank Dane vindt vrouw
  4. Ruud de Wild richt fanclub DI-RECT op
  5. Ruud de Wild, editor-in-chief LOUDER #6