Jolande Sap overnacht bij Patrick Lodiers

Jolande Sap overnacht bij Patrick Lodiers

Woensdag, 1 augustus 2012 - 16u01

Jolande Sap (GroenLinks), Pia Dijkstra (D66), Ronald Plasterk (PvdA), Sybrand van Haersma Buma (CDA), Renske Leijten (SP) en Fred Teeven (VVD) zijn de komende zes weken te gast bij BNN’s Radio 1-programma De Overnachting.

Tijdens De Politieke Nachten praat Patrick Lodiers elke zaterdagnacht tot aan de verkiezingen met deze belangrijke politici. Patrick ontvangt als eerste GroenLinks-lijsttrekker Jolande Sap. In The College Hotel te Amsterdam kan ze na alle rumoer van de afgelopen weken wat tot rust komen en praten over haar politieke ambities, visie en over GroenLinks. ‘De Politieke Nachten’ van De Overnachting zijn vanaf 4 augustus elke zaterdagnacht tot aan de verkiezingen te horen vanaf 00.00 uur bij BNN op Radio 1.
 
De komende zes weken zijn achtereenvolgens de volgende politici te gast bij De Overnachting: Jolande Sap 4 augustus, Pia Dijkstra 11 augustus, Ronald Plasterk 18 augustus, Sybrand van Haersma Buma 25 augustus, Renske Leijten 1 september en Fred Teeven op 8 september. Patrick: 'Je hebt 1000 en 1 nacht, je hebt nachten die je normaal alleen in films ziet en je hebt de politieke nachten. Het tijdstip en de hotelkamer geven een bijzondere sfeer voor een open gesprek…ik ligt er wakker van'. 
 
In De Overnachting komt iedere week een prominente gast logeren in een hotel in Amsterdam. Voor het slapen gaan praat presentator Patrick Lodiers live in de hotelkamer met uiteenlopende bekende gasten over daden, dromen en passies. De minibar wordt geopend, de iPod aangesloten en er wordt vooral veel gepraat, gelachen en gemijmerd. Barman Luuk luistert stiekem mee en twittert over alles wat er zich in de late uurtjes afspeelt: @barmanluuk.
 
Foto: BNN / RVDA
 

Related posts:

  1. Ferry Mingelen blijft wakker voor Patrick
  2. Patrick ‘pdw’ De Witte nieuwe hoofdredacteur P-magazine
  3. Zaterdag in Spijkers met Koppen: Jolande Sap
  4. Publiek kiest politieke moment van 2011
  5. Vijf dagen lang knallende hits bij Radio 2