'Vroege Vogels' wordt vijf weken 'Vroegere Vogels'

'Vroege Vogels' wordt vijf weken 'Vroegere Vogels'

Dinsdag, 10 juli 2012 - 17u26

Van de nood wordt vijf weken lang een deugd gemaakt door het VARA Radio 1-programma ‘Vroege Vogels’. Vanaf 15 juli wordt Vroege Vogels vijf weken omgedoopt tot ‘Vroegere Vogels’.

Presentatrice Janine Abbring is net teruggekeerd in Nederland na haar zware val en operatie. Uiteraard moet zij nog geruime tijd revalideren. 
Tijdens haar afwezigheid en die van Menno Bentveld die met vakantie is zullen Ivo de Wijs, Inge Diepman, Karin van den Boogaert, Frank van Pamelen en Andrea van Pol elk een keer presenteren.
 
15 juli – ‘Vroegere Vogels’ met Inge Diepman. Zij was bij ‘Vroege Vogels’ van 1994 tot 1999. Toen presenteerde ze samen met Ivo de Wijs, nu solo.
 
22 juli – ‘Vroegere Vogels’ met Andrea van Pol. Zij was bij ‘Vroege Vogels’ van 2007 tot 2010. Toen presenteerde ze samen met Menno Bentveld, nu solo.
 
29 juli – ‘Vroege Vogels’ met Menno Bentveld.
 
5 augustus – ‘Vroegere Vogels’ met Ivo de Wijs. Hij was bij ‘Vroege Vogels’ van 1985 tot 2005. Toen presenteerde hij samen met achtereenvolgens Letty Kosterman, Inge Diepman, Margreet Reijntjes en Karin van den Boogaert, nu solo.
 
12 augustus – ‘Vroegere Vogels’ met Frank van Pamelen. Hij was bij ‘Vroege Vogels’ van 2005 tot 2007. Toen presenteerde hij samen met Karin van den Boogaert, nu solo.
 
19 augustus – ‘Vroege Vogels’ met Menno Bentveld live vanaf het groenste popfestival Lowlands.
 
26 augustus – ‘Vroegere Vogels’ met Karin van den Boogaert. Zij was bij ‘Vroege Vogels’ van 2004 tot 2007. Toen presenteerde ze samen met achtereenvolgens Ivo de Wijs en Frank van Pamelen, nu solo.
 
‘Vroegere Vogels’, vijf weken iedere zondagochtend om 08.00 uur bij de VARA op Radio 1.
 
Foto: VARA / Rogier Veldman
 

Related posts:

  1. Jubileumuitzending VARA radioprogramma Vroege Vogels op 30 oktober
  2. Zondag in ‘Vroege Vogels’: vroege zwammen
  3. Zondag in ‘Vroege Vogels’: Tuinreservaten
  4. Vroege Vogels op zondag live vanaf de Floriade 2012
  5. Zondag in ‘Vroege Vogels’: mosselen begluren