Ruud de Wild richt fanclub DI-RECT op

Ruud de Wild richt fanclub DI-RECT op

Woensdag, 4 juli 2012 - 16u28

Ruud de Wild: radiopresentator, kunstenaar en ook fan! Nummer één fan welteverstaan, van de Haagse rockers DI-RECT. Als groot bewonderaar van de bekendste rockband van de lage landen had Ruud een missie: lid worden van de DI-RECT fanclub. Mission failed! De fanclub bestond namelijk niet.

Daarom richtte hij zelf een fanpagina op:www.ruuddewild.nl/di-rect. Om de komst van de pagina te vieren en als excuus om bij zijn idolen over de vloer te komen, presenteert Ruud, samen met Niek en Jelte donderdag 5 juli een live uitzending vanuit de tuin van DI-RECT. Het is één groot feest met een BBQ, drankjes, muziek, vragen van de luisteraars en natuurlijk zijn de leden van de band Marcel, Bas, Spike, Jamie en Vince er ook bij.
 
Fans kunnen via Ruuds Facebook hun foto met DI-RECT uploaden en maken zo kans op een hysterisch fanpakket, inclusief het nieuwe album en twee kaarten voor een optreden van de band.
 
Foto: Radio 538
 
 
 

Related posts:

  1. Ruud de Wild naar Auschwitz
  2. Di-Rect heeft nieuw album ‘Time Will Heal Our Senses’ uit
  3. Ruud de Wild, editor-in-chief LOUDER #6
  4. DI-RECT, Glennis Grace, Frans Duijts en Waylon aanwezig bij ’538 voor War Child’
  5. De ‘MILF’ verkiezing 2012 van ruuddewild.nl