Eindhoven centraal in NCRV’s Plein 5

Eindhoven centraal in NCRV’s Plein 5

Vrijdag, 29 juni 2012 - 09u30

Het NCRV-programma Plein 5 op Radio 5 Nostalgia besteedt dit seizoen wekelijks aandacht aan streken, steden en dorpen in Nederland. Van het Oldambt in Groningen tot Walcheren in Zeeland. In de komende week staat Eindhoven centraal in Plein 5.

Plein 5-presentator Klaas Drupsteen ontdekt op maandag de Italiaanse kant van deze Brabantse stad. In de uitzending van dinsdag vertelt Martin Voorbij over het ‘inkijkmuseum’. De naam zegt het al; je kunt er niet in, maar wel naar binnen kijken. Woensdag onthult Jenny Versteegh wat het dialectwoord betekent. 
 
Meer info: plein5.ncrv.nl
 
Foto: NCRV / Ton Kastermans Fotografie
 
NCRV’s Plein 5, maandag 02 juli 2012 – 14.00 uur, Radio 5
 

Related posts:

  1. West Friesland centraal in NCRV’s Plein 5
  2. Maandag staat Wieringen centraal in NCRV’s Plein 5
  3. Roermond staat maandag centraal in NCRV’s Plein 5
  4. Plein 5 in het Westland
  5. Volgende week staat ‘De Hondsrug’ centraal in NCRV’s Plein 5