Rob Stenders vervangt Gerard Ekdom bij de AVRO op 3FM tijdens Olympische Spelen

Rob Stenders vervangt Gerard Ekdom bij de AVRO op 3FM tijdens Olympische Spelen

Woensdag, 20 juni 2012 - 06u55

Van maandag 28 juli tot en met vrijdag 10 augustus vervangt Rob Stenders AVRO-DJ Gerard Ekdom die dan met vakantie is. Samen met het Effe Ekdomteam maakt Stenders iedere middag vanuit de Olympische stad Londen de sportieve lunchshow Stenders Atleetvermaak bij de AVRO op 3FM.

Stenders en het team van Effe Ekdom maken vanaf maandag 28 juli twee weken vanuit Londen een bijzonder sportieve lunchshow op AVRO 3FM: Stenders Atleetvermaak. Rob Stenders en het Effe Ekdomteam bestaande uit Pieter, Tamara en Jelmer, aangevuld met oud hockeyinternational Margje Teeuwen. Zij kent de Olympisch wereld van binnen uit en ze doet verslag in Stenders Atleetvermaak van alles wat er achter de sportschermen gebeurt tijdens deze Londense spelen. Uiteraard is er ook veel aandacht voor de Britse muziekscene en de vele concerten die er deze weken in Londen worden gegeven.
 
Stenders Atleetvermaak
Stenders Atleetvermaak, met Rob Stenders vanuit London, van maandag 28 juli tot en met vrijdag 10 augustus. Maandag t/m donderdag 12.00-14.00 uur en vrijdag 14.00-16.00 uur op 3FM.
 

Related posts:

  1. Gerard Ekdom twee keer in de prijzen op AVRO’s Radiogala 2011
  2. ‘The best of British music’ tijdens openingsceremonie Olympische Spelen
  3. Mark Ronson en Katy B spannen samen voor de Olympische Spelen
  4. Stemmen op de AVRO Gouden Radioring vanaf woensdag 30 november 16.00 uur
  5. AVRO pakt groots uit tijdens Amsterdam Gaypride 2011