Nicki Minaj in de herfst terug naar Amsterdam, op 15 oktober in Ziggo Dome

Nicki Minaj in de herfst terug naar Amsterdam, op 15 oktober in Ziggo Dome

Maandag, 18 juni 2012 - 22u11

Op 15 oktober keert Nicki Minaj terug naar Nederland voor een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam, dat maakte Daniel Lippens en Ivo van Breukelen zojuist bekend tijdens de Avondploeg op SLAM!FM. Vanavond stond de Young Money femcee al voor een uitverkocht Heineken Music Hall.

De kaartverkoop voor het concert van Nicki Minaj start op vrijdag 29 juni om 10 uur.
 
Het leven van de 29-jarige Nicki kwam in een stroomversnelling toen haar debuutalbum 'Pink Friday' in 2010 uitkwam en platina werd. Van alle vrouwelijke rappers ooit zong zij de meeste singles de hitlijsten in. Daarnaast kreeg zij als eerste artiest zeven singles tegelijkertijd in de Billboard HOT 100. Ze toerde dwars door de VS, samen met vriend en mentor Lil Wayne, met de I Am Music II tour die overal uitverkochte zalen trok. Het publiek was ook razend enthousiast toen ze optrad als special guest bij de tournee van Britney Spears in de VS. Daarnaast won ze diverse prijzen, waaronder Beste hiphopvideo tijdens de 2011 MTV Video Music Awards, Favoriete rap/hiphop album en Favoriete rap-hiphopartiest bij de American Music Awards in hetzelfde jaar. Ook ontving Nicki onlangs drie Grammy-nominaties voor de categorieën Beste nieuwe artiest, Beste rapoptreden en Beste rapalbum.
 
Nicki’s nieuwe album 'Pink Friday: Roman Reloaded', ondergebracht bij Young Money/Cash Money, kwam afgelopen april uit. Haar single ‘Starships' dat inmiddels platina is in Nederland, werd geproduceerd door de Grammy-winnende producer, artiest en songwriter RedOne, die internationaal 35 hitsingles heeft geproduceerd, waaronder 18 nummer 1-hits voor artiesten als Lady Gaga, Jennifer Lopez, Usher en Mary J Blige, om er maar een paar te noemen. Met Starships en de gloednieuwe single 'Pound The Alarm' lijkt Minaj rechtstreeks in het clubgebied te belanden, dus: veel synthesizers, een aanstekelijk refrein en dito breakdowns.
 
Powered by SLAM!FM
NICKI MINAJ – Pink Friday Tour
Maandag 15 oktober 2012  
Ziggo Dome – Amsterdam 
Entree: €50,- (excl. servicekosten) 
De kaartverkoop van het concert van Nicki Minaj  start vrijdag 29 juni om 10.00 uur via: www.livenation.nl, www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (45 cpm).
 

Related posts:

  1. Nicki Minaj op 13 juni in de AB
  2. Op zondag 25 november komt Skunk Anansie naar Ziggo Dome
  3. Op 17 december komt Muse naar Ziggo Dome
  4. Extra show Lady Gaga Ziggo Dome
  5. Op 2 juni 2013 in Ziggo Dome: Rush