De Nacht van Virus: acht uur lang radio in Den Haag

De Nacht van Virus: acht uur lang radio in Den Haag

Donderdag, 14 juni 2012 - 12u15

In de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 juni wordt de Centrale Bibliotheek aan het Spui in Den Haag omgetoverd tot radiostudio: van middernacht tot 08:00 uur ‘s ochtends vindt daar de De Nacht van VIRUS plaats. Dit houdt in acht uur lang live-radio met veel live-acts.

Aankomend weekend wordt de Centrale Bibliotheek omgetoverd tot een muziekpaleis. Van klassiek tot tango, van electronisch tot jazz, wereldmuziek en een silent disco: Radio 4 en Den Haag zullen schudden op hun grondvesten. Naast diverse gasten zijn er drie live nachtconcerten: het net-na-middernacht concert van het Couperus Kwartet featuring Max Douw, het holst-van-de-nachtconcert door The Scholtes-Janssens Piano Duo en ten slotte het dageraadconcert van Percossa. Aanstaande zaterdag zijn de deuren van de Centrale Bibliotheek geopend voor publiek, geheel gratis te bezoeken.
 
Hans Smit is de hele nacht onze gastheer, bijgestaan door co-presentatoren Viviënne van Assem, Herman Hofman en Jeanne Biessen.
 
DE NACHT VAN VIRUS IN DEN HAAG
Het publiek wordt getrakteerd op live-concerten en het publiek kan een dansje wagen tijdens de silent disco. Ook is de bar de hele nacht geopend.
 
Niet in Den Haag die nacht? Volg de uitzending dan via radio4.nl/virus en via Twitter: #muziekvrius
 
VIRUS
VIRUS is de wekelijkse late night show van de AVRO op Radio 4 waarin de liefde voor klassieke muziek en andere muziekstijlen centraal staan. Voor meer informatie kijk op: www.facebook.com/muziekvirus. Volg de Nacht van VIRUS ook op www.radio4.nl/virus 
 
Bezoek de Nacht van VIRUS in de Centrale Bibliotheek, Spui 68, 2500 in Den Haag.
 

Related posts:

  1. AVRO radio-programma Virus strikt wereldberoemde violist
  2. Radio 4: Virus Op De Parade
  3. Operasterren in Virus op Radio 4
  4. Postman gaat uniek klassiek bij Mike Boddé in Virus
  5. Tijl Beckand bijt spits af nieuw seizoen Virus op Radio 4