De droomnachten van de Nachtzuster

De droomnachten van de Nachtzuster

Donderdag, 14 juni 2012 - 14u17

Het EK is in volle gang en we dromen van Kampioenschappen en persoonlijke records voor Nederlandse sporters. Maar waar dromen de luisteraars van Radio 1 nu echt over?

Droomcoach Nicoline Douwes Isema verklaart in de maand juni iedere donderdagnacht van 2.00  tot 3.00 uur de dromen van luisteraars van het MAX – radioprogramma Nachtzuster.
 
De eerste droomnacht van De droomnachten van de Nachtzuster is afgelopen 8 juni van start gegaan. Veel luisteraars waren benieuwd naar de betekenis van hun dromen. Luisteraar Rita droomde bijvoorbeeld dat haar schoondochter en kleindochtertje van 8 maanden in Afrika (waar ze wonen) opgesloten zaten in een vierkante kist waar stoom uit kwam. Tijdens de uitzending drong het tot haar door dat ze zich erg zorgen maakt over het gezin van haar zoon en de vliegreis naar Nederland die ze binnenkort ondernemen…
 
Vanavond en komende donderdagnachten, 22 en 29 juni schuift droomcoach Nicoline Douwes Isema weer aan bij presentatrice Astrid de Jong om van 2.00 tot 3.00 uur dromen te verklaren. Luisteraars kunnen hun verhalen doorgeven via nachtzuster@omroepmax.nl of door te bellen vanaf 02.00 uur naar 0800-1121 (gratis nummer).
 
MAX: Nachtzuster, iedere donderdag op vrijdag, van 02.00 – 06.00 uur op Radio 1
 
Presentatie: Astrid de Jong 
 
Meer info: www.omroepmax.nl
 

Related posts:

  1. Myrna’s MiddagShow is terug op radio 5
  2. Eurocommissaris Neelie Kroes bij Twee Dingen van MAX
  3. Myrna Goossen presenteert Myrna’s MiddagShow
  4. Special Jazz in the Morning: ‘Nederjazz is Superjazz’ op zondag 26 juni
  5. Sfeervol bevrijdingsprogramma op Radio 1