AVRO en KX Radio vieren 70ste verjaardag Sir Paul McCartney

AVRO en KX Radio vieren 70ste verjaardag Sir Paul McCartney

Donderdag, 14 juni 2012 - 10u38

Ex-Beatle Paul McCartney wordt op 18 juni 70 jaar. De AVRO besteedt op zondag 17 juni ruimschoots aandacht aan de verjaardag van de poplegende met de 24/70 Macca Podcast, een 24-uurs marathon met muziek van ‘Sir Paul’ op webradiostation KX Radio.

Daarnaast is er ook de Macca Podcast die tussen 18.00 en 20.00 uur te horen is op Radio 2.
 
Aanstaande zondag kunnen fans van Paul McCartney op het webradiostation KX Radio 24 uur lang genieten van de enorm gevarieerde en omvangrijke catalogus van Paul McCartney – met de 24/70 Macca Podcast, gepresenteerd door Arjan Snijders en Koop Geersing. Deze AVRO-DJ’s zijn Macca-fans van het eerste uur. Geersing en Snijders maken al langer dan een jaar bijna wekelijks de Macca Podcast over hun held. Ze bespreken ook kritisch wat ze niet waarderen in de soms wat overijverige en zelfingenomen muzikant. Liefde en passie voor muziek staan echter centraal, zoals in alle AVRO radioshows.
 
Arjan Snijders over de 24/70 Macca Podcast: “Omdat we gek van z’n muziek zijn maar ook sommige liedjes niet kunnen uitzitten, is het zeker geen jubelzang. We willen alle facetten van de man belichten, de goede en de stomme. Wie de dag luistert, leert wat Macca nog meer heeft gemaakt dan mierzoete ballads en weet waar de krentjes in zijn enorme oeuvre te vinden zijn.”
 
Radio 2
Niet alleen via kxradio.nl en avro.nl kunnen luisteraars genieten van de muziek van de ex-Beatle. Ook op Radio 2 laat de AVRO op 17 juni muziek horen van Paul Mc Cartney. Van 18.00 tot 20.00 uur zijn de highlights uit de Macca Podcast van het afgelopen jaar te horen.
 
24/70 – De Macca Podcast Marathon
Op 17 juni aanstaande van 0.00 tot 23.59 uur is de ‘24/70 – De Macca Podcast Marathon’ met Koop Geersing, Arjan Snijders, Rob Stenders en vele muzikale gasten te horen op KX Radio. KX Radio is een freeformat webstation For The Love Of Music, powered by AVRO, i.s.m. 3FM, te beluisteren via avro.nl, kxradio.nl, 3fm.nl en via iPhone en Android. Voor meer informatie ga naar www.kxradio.nl.
  
Macca Podcast op Radio 2
Op 17 juni aanstaande tussen18.00 en 20.00 uur is de ‘Macca Podcast’ met Arjan Snijders en Koop Geersing te horen op Radio 2.
 

Related posts:

  1. AVRO en KX Radio vieren de 70ste verjaardag van Sir Paul McCartney
  2. AVRO Podpourri presenteert een speciale nacht op Radio 2 vol passie voor muziek
  3. Ontwerper Wim Crouwel te gast in AVRO Opium op Radio 1
  4. Avro Gay Night op Radio 2 met Hans, Suzanne en Corné
  5. Het klassieke Hart van Ivo Opstelsten bij de AVRO op Radio 4