Ruuddewild.nl live vanuit Scheveningen tijdens EK

Ruuddewild.nl live vanuit Scheveningen tijdens EK

Donderdag, 7 juni 2012 - 09u43

Nog twee dagen te gaan en de oranjegekte barst los. Ook Ruuddewild.nl verkeert inmiddels in oranjesferen en is vanaf zaterdag 9 juni omgedoopt tot hét oranjeprogramma van de Nederlandse radio.

Tijdens het EK bivakkeren Ruud de Wild, Niek van der Bruggen en Jelte van der Goot met de Radio 538 studio in strandpaviljoen Day-by-Day, pal voor het Steigenberger Kurhaus Hotel in Scheveningen. Naast de reguliere uitzendingen van maandag tot en met donderdag zorgen de mannen ook in het weekend van 12.00 tot 15.00 uur voor een bescheiden, maar ongecensureerde warming-up van de wedstrijden. In samenwerking met het tv-programma VI Oranje, die in het Kurhaus huisvesten, ontvangen zij nationale en internationale prominente gasten die het Oranjefeest op de radio compleet maken.
 
Oekraïne-kenner bij uitstek Victoria Koblenko doet in de uitzending live verslag vanuit haar geboorteland en Wilfred Genee is van de partij om zijn voetbal expertise te delen. Geen kampioenschap compleet zonder diersoort met paranormale gaven. Daarom raadpleegt Ruud voor elke wedstrijd de schildpad van sidekick Jelte, genaamd ‘Youp’, om de uitslag van het Nederlands elftal te voorspellen. Luisteraars maken dagelijks kans op kaarten voor een van de wedstrijden van ‘onze jongens’. Ruuddewild.nl is het oranjest!
 
 
Foto: Radio 538
 
 

Related posts:

  1. De ‘MILF’ verkiezing 2012 van ruuddewild.nl
  2. NOS op 3 live vanuit Leiden tijdens Serious Request
  3. Nieuwslezers NOS Radio 2 tijdens Top 2000 vanuit Beeld en Geluid
  4. Chantal Janzen is ‘MILF 2012′
  5. BNN-dj Timur probeert huis te slijten tijdens live radioshow