NCRV's Cappuccino maakt zich sterk voor kunstenaars

NCRV's Cappuccino maakt zich sterk voor kunstenaars

Donderdag, 7 juni 2012 - 06u49

Vanaf zaterdag 9 juni gaat het NCRV Radio 2-programma Cappuccino op de kunstzinnige toer. Samen met het kunstenaarsplatform Over mijn kunst krijgen vier kunstenaars de kans om zich zelf in de spotlights te zetten. Elke kunstenaar komt met een eigen kunstwerk naar de studio en neemt de luisteraars mee in het kunstwerk.

Hij of zij vertelt over zichzelf en over het werk. NCRV-presentator Sander Guis maakt ook een ‘audio-schilderij’ van het werk dat in de uitzending te horen is èn het kunstwerk is op de website van Cappuccino te bekijken.
 
Luisteraars kunnen op het kunstwerk reageren via de website. Vinden ze het mooi, raakt het, ontroert het en waarom? Degene die, volgens de kunstenaar, de meest originele, de leukste of mooiste reactie instuurt, wint het kunstwerk.
 
In de aflevering van zaterdag 9 juni is kunstenaar Leon Bosboom te gast.  Barcelona is zijn grote liefde. Hij komt er al vanaf zijn jeugd. Hij zag op billboards de machtige Torro en besloot dat de stier het object van zijn kunst moest worden.
 
Presentator: Jurgen van den Berg
 
 
Foto: NCRV / Truus van Gog
 
NCRV's Cappuccino, zaterdag 09 juni 2012 – 09.00 uur, Radio 2
 

Related posts:

  1. Jurgen van den Berg gaat Cappuccino presenteren
  2. Unieke radio voor doven en slechthorenden in NCRV’s Cappuccino
  3. Crammerock maakt zich op voor 11 000 bezoekers op zaterdag 3 september
  4. NOS Studio Sport maakt zich op voor Eredivisie-ontknoping
  5. MNM maakt zich klaar voor de MNM1000