Laatste toevoegingen programma Pitch

Laatste toevoegingen programma Pitch

Dinsdag, 5 juni 2012 - 13u09

Na een succesvolle en uitverkochte eerste editie in 2011 vindt dit jaar op vrijdag 6 en zaterdag 7 juli in Cultuurpark Westergasfabriek de tweede editie van PITCH plaats. PITCH is een festival in hartje Amsterdam dat zich richt op liefhebbers van vooruitstrevende elektronische (live)muziek. Vandaag worden de laatste 11 Nederlandse acts aan het programma toegevoegd.

PITCH laat de laatste ontwikkelingen binnen elektronische muziek horen met een internationaal programma dat een mix is van dubstep, beats, (deep) house, disco, UK funky, jazz, elektronica en nog veel meer. Eerder werd al bekend dat o.a. The Weeknd, Die Antwoord, SBTRKT, Modeselektor, James Blake (DJ-set), Nick Waterhouse, I-F en Benga naar het festival komen.
 
Vandaag worden de laatste 11 namen bekend gemaakt, allen uit Nederland.
Grote Prijs van Nederland-winnaar en muziektechnoloog Presk zet een liveset met gloedvolle UK garage, house en techno neer terwijl Chagall met haar vierkoppige band de singer/songwriter hoek induikt. De uit Utrecht afkomstige Joris van Grunsven is onder de naam Krampfhaft de man van technisch perfecte sets met niet alleen eigen werk maar ook spijkerharde remixes: een internationale doorbraak kan niet meer ver weg zijn.
Daarnaast komen ook SHMLSS, Job Jobse, Sam A La Bamalot, William Kouam Djoko, Lustige Lola & Weltschmerz, 751, Dekmantel Soundsystem en Meester Moeilijk & Sjonnie Disco naar PITCH.
 
Als gevolg van het Lenteakkoord wordt de BTW op een PITCH ticket van 19 naar 6 procent verlaagd. Een passe partout voor PITCH kost daarom vanaf nu €63,- en losse dagkaarten €36,-. Alle kaartsoorten zijn nog beschikbaar. Het is helaas niet mogelijk om mensen die eerder een kaart kochten en daarover 19% BTW betaalden te compenseren omdat de BTW inmiddels is afgedragen en de regeling niet met terugwerkende kracht wordt doorgevoerd.
 
Op www.pitchfestival.nl is het gehele programma te vinden.
PITCH op Twitter: @pitch_fest
PITCH op Facebook: Pitch Festival
 
PITCH
Vrijdag 6- en zaterdag 7 juli 2012
Cultuurpark Westergasfabriek – Amsterdam
Dagkaart vrijdag 6 juli: €40,- (excl. servicekosten)
Dagkaart zaterdag 7 juli: €40,- (excl. servicekosten)
Passepartout: €70,- (excl. servicekosten)
Aanvang: 15:00 uur
 
Kaartverkoop www.ticketmaster.nl en www.livenation.nl en 0900 – 300 12 50 (45 cpm).
 

Related posts:

  1. Programma Pitch is verder uitgebreid
  2. North Sea Jazz presenteert programma 2012
  3. Radio 2-programma ‘De Heer Ontwaakt!’ live vanaf EK Voetbal
  4. Programma Rockin’ Park volledig met De Staat, Here We Go Magic en Rams’ Pocket Radio
  5. Laatste rechte lijn naar Sfinks Mixed