Schepper & Co radio met Henk en Pieter van Os en Sytze de Vries

Schepper & Co radio met Henk en Pieter van Os en Sytze de Vries

Vrijdag, 25 mei 2012 - 10u08

Hijlco Span ontvangt vandaag Henk van Os, kunsthistoricus en zijn zoon Pieter. Samen schreven zij het boek ‘Vader & zoon krijgen de geest’. Daarin staat een boeiende briefwisseling tussen hen over geloven. Hoe komt het dat vader gelooft en zoon niet. Is geloof aangeboren, bestaat er zoiets als een geloofsgen?

In het tweede uur van de uitzending schuift Sytze de Vries aan. Sytze is predikant en schrijver van liedteksten. Naast zijn predikantschap heeft hij ook altijd geschreven, gedicht en teksten voor liederen gemaakt. Deze middag gaat het met name over de liederen, die hij voor het feest van Pinksteren heeft geschreven. In de uitzending zijn twee nieuwe liederen van hem voor het eerst te horen.
 
 
Foto: NCRV / Ton Kastermans Fotografie
 
Schepper & Co radio, zondag 27 mei 2012 – 14.00 uur, Radio 5
 

Related posts:

  1. Zondag in Schepper & Co Radio: De drijfveren van prof.dr. Aart de Kruif
  2. Schepper & Co Radio: De drijfveren van dr. Stephan de Jong
  3. Zondag in Schepper & Co radio: rabbijn Edward van Voolen
  4. Zondag in Schepper & Co radio: De drijfveren van … Stef Bos
  5. Schepper & Co radio met Oek de Jong