Eerste editie van AVRO's TopPop Feest op 15 juni in Utrecht

Eerste editie van AVRO's TopPop Feest op 15 juni in Utrecht

Woensdag, 23 mei 2012 - 15u42

Het beste muziekprogramma van de 20ste eeuw is terug: AVRO’s TopPop. Op vrijdagavond 15 juni herleven oude tijden in de Winkel van Sinkel in Utrecht met AVRO’s TopPop Feest. Tijdens dit feest met Ad Visser, Hans Schiffers en Corné Klijn worden er opnames gemaakt voor het Radio 2-programma The best of 2night.

Op vrijdagavond 15 juni aanstaande is de eerste editie van het AVRO’s TopPop Feest. Voor de première van dit 70’s & 80’s hitsfeest wordt de Winkel van Sinkel omgetoverd tot een grote feesttempel. Hier kunnen de bezoekers een avond lang dansen op de allerbeste 70’s & 80’s-klassiekers die aan elkaar worden gemixt door de dj’s Hans Schiffers en Corné Klijn. Zij draaien tijdens dit dansfeest de originele videoclips en fragmenten uit het rijke archief van TopPop die op grote schermen in de zaal te zien zijn. Denk hierbij aan clips van artiesten als: Jackson 5, Doobie Brothers, The Police, Kool & The Gang en Roxy Music.
 
Het AVRO’s TopPop Feest is natuurlijk niet compleet zonder de aanwezigheid van ‘Mr TopPop’ himself: Ad Visser. Hij opent het feest met Ad Visser's Amazing Unforgettable Incredible PopQuiz.
 
Kaarten
 
Kaarten voor AVRO's TopPop Feest zijn € 15,00 per stuk en zijn alleen online te koop via toppop.avro.nl. Een toegangskaart is inclusief lidmaatschap van de AVRO. Hiermee profiteert men van alle exclusieve acties en arrangementen die de AVRO haar leden biedt. Van concert tot workshop en van museumbezoek tot première.
 
AVRO’s TopPop Feest begint om 21.00 uur en duurt tot 02.00 uur.
 
Voor meer informatie over AVRO’s TopPop Feest en de bereikbaarheid van de Winkel van Sinkel in Utrecht, kijk op toppop.avro.nl.
 

Related posts:

  1. AVRO’s TopPop: terug van weggeweest
  2. Alicia Keys releast feest editie van ‘Songs in A Minor’
  3. Eerste AVRO Prinsesgrachtoncert On Ice was een groot succes
  4. Avro Gay Night op Radio 2 met Hans, Suzanne en Corné
  5. Ralf Mackenbach gastjurylid bij eerste regio-auditie van AVRO Junior Songfestival 2012