Morgen bij AVRO's Licht Op Vier op Radio 4: het NK Nootschieten 2012

Morgen bij AVRO's Licht Op Vier op Radio 4: het NK Nootschieten 2012

Donderdag, 10 mei 2012 - 11u27

Vrijdag 11 mei vindt het NK Nootschieten plaats bij de AVRO in het AKN-gebouw in Hilversum. Wie herkent de meeste muziekfragmenten en mag zich Kampioen Nootschieten 2012 noemen?

Het event wordt rechtstreeks uitgezonden van 12.00 tot 13.00 en is te beluisteren op Radio 4 of te zien via radio4.nl/lichtopvier. De presentatie wordt verzorgd door Hans van den Boom en Maartje Stokkers.
 
NK Nootschieten
Hans van den Boom en Maartje Stokkers presenteren vrijdag voor de derde keer het jaarlijkse NK Nootschieten. Het spel wordt gespeeld tijdens het AVRO-radioprogramma Licht op Vier, dat op werkdagen tussen 12.00 en 13.00 uur wordt uitgezonden. Tijdens de dagelijkse uitzendingen van Licht op vier raden luisteraars componist en titel van een muzikaal fragment. Bij het Nationaal Kampioenschap wordt Nootschieten uitgebreid met een quiz die live te beluisteren is op Radio 4 en via de webcast te zien is via radio4.nl/lichtopvier.
 
Luisteraars kunnen meedoen
Luisteraars kunnen ook meedoen! Gebruik daarvoor het digitale formulier dat vrijdagochtend online verschijnt op de site van Licht op Vier: radio4.nl/lichtopvier.
 
NK Nootschieten, vrijdag 11 mei van 12.00 tot 13.00 uur bij de AVRO op Radio 4.
 

Related posts:

  1. Het klassieke Hart van Ivo Opstelsten bij de AVRO op Radio 4
  2. Operasterren in Virus op Radio 4
  3. Rubens Quartet Live in De Klassieken bij de AVRO op Radio 4
  4. NOS Met het Oog op Morgen: wie is de ‘Politicus van Morgen’?
  5. AVRO radio-programma Virus strikt wereldberoemde violist