AVRO's TopPop: terug van weggeweest

AVRO's TopPop: terug van weggeweest

Woensdag, 9 mei 2012 - 09u38

Het beste muziekprogramma van de 20ste eeuw is terug: AVRO's TopPop. Oude tijden herleven op 15 juni in de Winkel van Sinkel in Utrecht tijdens een speciale muziekavond van het AVRO Radio 2 programma The best of 2night.

DJ’s Hans Schiffers en Corné Klijn draaien tijdens deze unieke dansavond de originele videoclips van toen. AVRO’s TopPop Feest is a trip down memory lane met Ad Visser's Amazing Unforgettable Incredible PopQuiz, discobol en de hits uit de ’70 en 80’s.
 
Kaarten a € 15 zijn enkel online te koop via toppop.avro.nl. Een toegangskaart is inclusief lidmaatschap van de AVRO. Hiermee profiteert men van alle exclusieve acties en arrangementen die de AVRO haar leden biedt. Van concert tot workshop en van museumbezoek tot première.
 

Related posts:

  1. AVRO pakt groots uit tijdens Amsterdam Gaypride 2011
  2. Avro Gay Night op Radio 2 met Hans, Suzanne en Corné
  3. Eerbetoon aan Annie M.G. Schmidt in de AVRO-radioprogramma’s
  4. AVRO en KX Radio vieren de 70ste verjaardag van Sir Paul McCartney
  5. Uitreiking gouden plaat finalisten AVRO Junior Songfestival