BNN-dj Timur helpt jong Nederland aan een baan

BNN-dj Timur helpt jong Nederland aan een baan

Donderdag, 3 mei 2012 - 16u32

BNN-dj Timur Perlin gaat aan de slag om ambitieuze en getalenteerde jongeren aan een baan te helpen. In de rubriek ‘Help, Ik Zoek een Baan!’ in het Radio 1-programma BNN Today helpt hij jonge mensen die de dupe zijn van de crisis.

Volgens onderzoek van het CBS (maart 2012) zit bijna twaalf procent van de jongeren thuis zonder werk. De rubriek ‘Help, Ik Zoek een Baan!’ is van maandag 7 mei tot en met donderdag 24 mei iedere werkdag om 21:00 uur te horen bij BNN Today bij BNN op Radio 1.
 
Timur maakt voor de goede zaak graag een uitstapje van 3FM naar BNN Today op Radio 1. Timur: ‘De jeugdwerkloosheid blijft stijgen en dat is niet alleen zorgelijk, het is ook zonde van al dat talent!’ Om de jongeren te helpen stelt hij ze voor aan vaste gasten van BNN Today, zoals journalist Barbara Barend, modeontwerper Hans Ubbink, advocaat Oscar Hammerstein, televisiemaker Alberto Stegeman en schoenenontwerper Floris van Bommel. Zij gaan met de werkzoekenden aan de slag om ze op weg te helpen. Timur: ‘Ik ontmoet een jongen die al meer dan 105 sollicitatiebrieven heeft geschreven. Meer dan 105! Ik kan deze jongen geen baan geven, maar ik kan hem wel introduceren bij inspirerende mensen. En hem dus helpen aan een netwerk.’
 
BNN Today is het actualiteitenprogramma van BNN op Radio 1. BNN Today besteedt naast nieuws en actualiteiten ook veel aandacht aan sport, media, crime en avontuur. Het programma wordt elke werkdag uitgezonden van 20.30 tot 22.00 uur bij BNN op Radio 1. Voor meer informatie over BNN Today check je bnntoday.bnn.nl. Timur is samen met Rámon ook elke zaterdag en zondag van 12:00-15:00 uur te beluisteren bij Timur Open Radio bij BNN op 3FM. 
 
Foto: BNN / Annemieke van der Togt
 

Related posts:

  1. Timur en Ramon geven radio een gezicht
  2. BNN dj’s Timur en Ramon presenteren Mama Appelsap Top 42
  3. Mama Appelsap Top 42 bij Timur Open Radio op 3FM
  4. BNN-dj Timur probeert huis te slijten tijdens live radioshow
  5. ZomerNachten: NVVE-directeur Petra de Jong