Maartje van Weegen presenteert 'De Klassieken' thuis vanuit Stiens

Maartje van Weegen presenteert 'De Klassieken' thuis vanuit Stiens

Donderdag, 26 april 2012 - 10u42

Het AVRO Radio 4-programma De Klassieken wordt vrijdag 27 april voor de eerste keer live uitgezonden vanuit Friesland. Presentatrice Maartje van Weegen is met het programma te gast in Stiens, bij Desirée Scholtens en Jaap Overeem en hun kinderen. Allen houden zij van muziek.

Moeder Désiree zingt en speelt contrabas en vader Jaap speelt piano en fagot. Désiree en Jaap zijn beiden predikant in de Sint Vituskerk van Stiens.
 
Al ruim vijf jaar presenteert Maartje van Weegen vijf keer per week het Radio 4-programma De Klassieken. Met ingang van maandag 3 september 2012 neemt Clairy Polak de presentatie van Van Weegen, die per 1 september met pensioen gaat, over.
 
De Klassieken is het bestbeluisterde programma op Radio 4, met ruim 100.000 luisteraars. Eens per maand maakt zij een uitzending bij een luisteraar thuis, en vier keer per jaar gaat het programma bij een musicus thuis langs. Zo verwelkomden Jaap van Zweden en André Rieu het programma bij hen thuis. Ook ontving Lang Lang de AVRO in zijn hotelkamer in hartje Amsterdam.
 
De Klassieken
 
De uitzending is live te volgen op Radio-4, op vrijdagochtend van 09.00- 12.00 uur. Bekijk De Klassieken ook op beeld via www.radio4.nl/deklassieken
 
Foto: AVRO
 

Related posts:

  1. AVRO De Klassieken met Maartje van Weegen live vanuit De Leidse Pieterskerk
  2. Maartje van Weegen is grenzeloos met AVRO’s radioprogramma ‘De Klassieken’
  3. Clairy Polak volgt Maartje van Weegen op bij AVRO’s De Klassieken
  4. AVRO-presentatrice Maartje van Weegen kondigt afscheid aan
  5. Klassieke muziek top 5 van Art Rooijakkers in AVRO’s De Klassieken