Line-Up SLAM!FM Koninginnedagfeest compleet

Line-Up SLAM!FM Koninginnedagfeest compleet

Donderdag, 26 april 2012 - 10u58

Nog maar vier dagen en het SLAM!FM Koninginnedagfeest op het Java-eiland in Amsterdam barst los. De line-up is nu definitief, toegevoegd zijn topartiesten als Shermanology, Lange Frans, Sidney Samson, Kraantje Pappie, Nicky Romero, R.I.O. en SLAM!FM DJ Menno de Boer.

Speciaal voor Koninginnedag gooit SLAM!TV haar programmering tijdelijk om. Op maandag 30 april van 12.00 tot 20.00 uur kunnen alle thuisblijvers genieten van de geweldige live TV registratie op het digitale SLAM!TV kanaal. Speciaal voor alle UPC en Ziggo abonnees is SLAM!TV ook te zien op het evenementenkanaal (UPC kanaal 14 en Ziggo kanaal 13).
 
Line-up
 
Afgelopen maand was iedereen van SLAM!FM hard bezig om het leukste en gezelligste feest van Koninginnedag 2012 voor te bereiden. Bij het SLAM!FM Koninginnedagfeest komen de beste artiesten langs om alle bezoekers een super leuk feest te geven, waaronder: Afrojack, Shermanology, Sander van Doorn, Ferry Corsten, Quintino, DJ Jean, Vato Gonzalez & MC Tjen, The Partysquad, Nicky Romero, R.I.O., Sidney Samson, Kraantje Pappie, Lange Frans en SLAM!FM DJ Menno de Boer.
 
 Foto: SLAM!FM / Shermanology
 
Meer informatie over de beschikbare SLAM!TV kanalen: www.slamtv.nl
 

Related posts:

  1. Ferry Corsten en Afrojack toegevoegd aan line-up SLAM!FM Koninginnedagfeest
  2. Eerste namen SLAM!FM Koninginnedagfeest bekend
  3. Koninginnedagfeest SLAM!FM gaat door
  4. Koninginnedagfeest Radio 538 waarschijnlijk naar Rai Plein
  5. SLAM!FM start nieuw digitaal kanaal: SLAM!HARDSTYLE