Giel Beelen presenteert klassieke Late Night Show 'Virus'

Giel Beelen presenteert klassieke Late Night Show 'Virus'

Woensdag, 18 april 2012 - 13u48

Morgenavond presenteert Giel Beelen het AVRO-radioprogramma VIRUS. In deze klassieke late night show, die wordt opgenomen in de foyer van de Rotterdamse Schouwburg, zijn Tim Kliphuis met het NKO-Quintet, het Cello8tet Amsterdam en talent van Codarts Rotterdam te gast.

VIRUS wordt live gestreamd op radio4.nl/virus en het is donderdagnacht tussen 00.00 en 01.00 uur te horen op Radio 4. Ook is het te zien op Cultura24 en TV Rijnmond.
 
VIRUS
 
VIRUS is de wekelijkse late night show van de AVRO op Radio 4 waarin de liefde voor klassieke muziek en andere muziekstijlen centraal staat. Elke donderdagavond tussen 22.00 en 23.00 uur wordt VIRUS opgenomen in de foyer van de Rotterdamse Schouwburg, waar de muzikanten optreden voor uitgaanspubliek (dat de opnames gratis bij kan wonen). Giel Beelen, Art Rooijakkers, Mike Boddé, Jan-Willem Roodbeen en Nadja Hüpscher presenteren om beurten VIRUS. VIRUS is een initiatief van Radio 4, AVRO, Rotterdamse Schouwburg en Concert- en congresgebouw de Doelen.
 
Eerder waren onder anderen Vadim Repin, Perquisite, DJ Kypski, Merlijn Twaalfhoven, Ralph van Raat, Bob Fosko, Eric Vloeimans, Tania Kross en Postman te gast. De Wereldband is dit seizoen huisband. Ook is er wekelijks een podium voor jong talent van Codarts Rotterdam.
 
VIRUS wordt live gestreamd op radio4.nl/virus en is te horen op Radio 4 (00:00 – 01:00 uur) en te zien op Cultura24 en TV Rijnmond (zondag om 11:00 uur). 
 

Related posts:

  1. Operasterren in Virus op Radio 4
  2. Radiodebuut voor Nadja Hüpscher bij Virus op donderdag 20 oktober
  3. Postman gaat uniek klassiek bij Mike Boddé in Virus
  4. AVRO radio-programma Virus strikt wereldberoemde violist
  5. Radio 4: Virus Op De Parade