'Bel de burgemeester' in Peeters & Pichal wordt verlengd

'Bel de burgemeester' in Peeters & Pichal wordt verlengd

Woensdag, 18 april 2012 - 08u21

Bel de burgemeester in Peeters & Pichal wordt verlengd. Ook inwoners van andere gemeenten in de provincies kunnen reageren.

Sinds maandag 16 april- een half jaar voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober – antwoorden burgemeesters in het Radio 1 programma Peeters & Pichal op vragen van hun inwoners. Vanaf woensdag 18 april worden de provinciehoofdsteden uitgebreid met andere gemeenten uit de provincie. En Wetstraat-watchers Ivan De Vadder en Mark Van De Looverbosch luisteren voortaan mee naar de reacties.
 
Door de grote respons van de luisteraars op de belactie, geeft Peeters & Pichal vanaf woensdag 18 april de inwoners van andere gemeenten in dezelfde provincie de kans om hun hart te luchten. Antwerpen en Brugge waren al aan beurt en op woensdag 18 april reageert burgemeester Daniël Termont op de verzuchtingen van de Gentenaars. Na Oost-Vlaanderen morgen volgt donderdag nog Vlaams-Brabant, met Leuven en Louis Tobback, vrijdag staan Brussel en twee gemeenten uit de omgeving van de hoofdstad op het programma. Peeters & Pichal keert volgende week even terug naar Antwerpen en legt de vinger aan de pols in Limburg en in een aantal gemeenten aan de kust.
 
Wetstraat-watchers luisteren mee
Wetstraat-watchers Ivan De Vadder en Marc Van De Looverbosch van VRT Nieuws luisteren vanaf woensdag 18 april ieder om beurt mee. Wat valt hen als ervaren politieke journalisten op in de dialoog tussen burger en burgemeester?
 
Foto: VRT / Bart Musschoot
 
'Bel de burgemeester' in Peeters & Pichal: van maandag 16 tot en met vrijdag 27 april van 9 tot 11 uur op Radio 1
 
Meer info: radio1.be
 

Related posts:

  1. Bel de burgemeester in Peeters & Pichal
  2. Peeters & Pichal presenteren ‘De 10 geboden van de welgemanierde terrasbezoeker’
  3. Generale repetitie van de G1000 in Peeters & Pichal
  4. Peeters & Pichal vindt meest diverse Vlaming
  5. Peeters & Pichal stoppen eind juni, Jan Hautekiet keert terug in september