Ruud de Wild, editor-in-chief LOUDER #6

Ruud de Wild, editor-in-chief LOUDER #6

Donderdag, 12 april 2012 - 11u13

Vanaf 20 april aanstaande ligt LOUDER #6 in de winkels, hét mannenmagazine van Radio 538 en HUB Uitgevers. Radio 538 ‘rebel’ Ruud de Wild heeft deze editie compleet gevuld met alles wat hem boeit, met als rode draad het onderwerp: Tattoos.

Niet alleen bespreekt hij met Eric Corton hun eigen lichaamsversieringen in Ruuds stam-tatoeageshop, ook staat het magazine vol met de laatste trends op dit gebied en showen babes hun body-art. Verder ging een LOUDER verslaggeefster voor Ruud undercover naar een parenclub. “Klopt het beeld dat we hiervan hebben”, vroeg hij zich af. En blijkt uit de emo-enquête dat 52% van de mannen jaloers is in zijn relatie.
 
Inmiddels zijn er vijf zeer succesvolle edities van LOUDER verschenen, waarbij steeds iemand van Radio 538 in charge was als (gast)hoofdredacteur. Eerder waren dat 538 DJ’s Jeroen Nieuwenhuize, Edwin Evers, Tim Klijn, Armin van Buuren en Bram Moszkowicz.
 
Meer info: www.louder.nl
 
LOUDER ligt vanaf 20 april in de winkels voor € 3,95
 

Related posts:

  1. Bram Moszkowicz editor-in-chief LOUDER #5
  2. Armin van Buuren hoofdredacteur Louder #4
  3. Madonna gaat wild in nieuwe single ‘Girl Gone Wild’
  4. Casa Luna met als gast Ruud Galle
  5. In de nacht van woensdag op donderdag in Casa Luna: Ruud Coolen van Brakel