BNN's Lust! live vanaf Wasteland

BNN's Lust! live vanaf Wasteland

Donderdag, 12 april 2012 - 15u29

BNN’s Radio 1-programma Lust! is volgende week zaterdag live te horen vanaf het grootste fetish-event van Nederland, Wasteland. In de radiostudio op locatie vraagt BNN-presentatrice Zarayda Groenhart de artiesten, waaronder fetishmodel Ancilla Tilia, het latexhemd van het lijf.

De doorbitch vertelt over het speciale deurbeleid en reporter Tim Hofman (24/7) gaat op onderzoek uit in de darkroom. Deze speciale en sexy uitzending van Lust! zorgt voor rode oortjes thuis op de bank. Lust! is op zaterdagnacht 21 april van 01.00-04.00 uur live vanaf Wasteland te beluisteren bij BNN op Radio 1.
 
Het is achttien jaar geleden dat de eerste editie plaatsvond van de ‘superbowl of festish’. Vandaag de dag is dit genre niet meer weg te denken binnen de dance en fetish scene. Zarayda Groenhart: ‘Wasteland is het grootste fetishfeest van Europa. Het is een soort Disneyland voor volwassenen, waar mensen ongegeneerd onderduiken in de wereld van latex en leer. Het is een feest waar je minstens één keer in je leven geweest moet zijn.'
 
In de live-talkshow Lust! praat presentatrice en nachtvlinder Zarayda Groenhart iedere week over liefde, seks en relaties. Dat doet ze samen met een vaste seksuoloog, gasten in de studio en vooral luisteraars. Thema’s die worden aangesneden variëren van verliefdheid tot travestie en van geslachtsziektes tot driehoeksverhoudingen. Volg Lust! op Twitter en Facebook. 
 
Foto: BNN/ RVDA
 

Related posts:

  1. Platenpaleis live vanaf Tilburgse kermis
  2. GIEL live vanaf de Nijmeegse Vierdaagse
  3. TROS Kamerbreed live vanaf de Afrikadag
  4. Eric Corton 10 jaar live bij BNN
  5. Zaterdag extra lange ‘Spijkers met Koppen’ live vanaf Hilversum Media Festival