Tomorrowland verkozen tot beste dancefestival ter wereld

Tomorrowland verkozen tot beste dancefestival ter wereld

Vrijdag, 23 maart 2012 - 16u14

Tomorrowland is op de jaarlijkse International Dance Music Awards, zeg maar de Oscars op dancegebied, uitgeroepen tot 'Best Music Event' van 2011. Met ook Rock Werchter dat al vier keer werd uitgeroepen tot beste rock- en popfestival ter wereld, staat België helemaal bovenaan op de festivalkaart.

"Fantastisch om hier in Miami de bevestiging te krijgen hoe populair het festival is geworden. Ja, we zijn echt megafier", aldus Michiel Beers, die samen met broer Manu Tomorrowland acht jaar geleden uit de Boomse kleigrond stampte.

Het driedaagse Antwerpse festival rekende op de Winter Music Conference hier in Miami niet met de kleinste tegenstand af: ook iconen uit de muziekindustrie Sensation Amsterdam, Ultra Music Festival (Miami), Electric Zoo (New York), Coachella (Indio), Shambhala Music Festival (Canada) en Electric Daisy Festival (Las Vegas) waren genomineerd. Maar na telling van de meer dan twee miljoen elektronische stemmen kwam het Belgische festival als winnaar uit de bus. Vorig jaar greep Tomorrowland nog net naast de oppergaai, ditmaal was het wel prijs. Tot blijdschap ook van Swedish House Mafia-leden Axwell en Sebastian Ingrosso, die twee tafeltjes naast de Tomorrowland-delegatie tussen de brede Zweedse delegatie hadden plaatsgevat. Toen TML als overwinnaar werd afgeroepen, sprongen de Mafia-boys met gebalde vuist recht en waren ze er als de kippen bij om ID&T-organisatoren Michiel Beers en Christophe Van den Branden te feliciteren.

Related posts:

  1. Swedish House Mafia vrijdag headliner Tomorrowland en morgen bij je thuis
  2. Tomorrowland gaat samenwerking aan met Le Coq Sportif
  3. Lambada verkozen tot beste zomersong bij JOE fm
  4. Waterloo Van Abba verkozen tot beste Eurovisiesongfestivalnummer aller tijden
  5. Gloednieuw dancefestival tijdens 24 Hours Of Zolder