Florence + The Machine op 25 november in de Lotto Arena

Florence + The Machine op 25 november in de Lotto Arena

Maandag, 19 maart 2012 - 09u07

Zaterdag 31 maart staat Engelse furie Florence Welch in de Brusselse AB. Alle tickets voor dat concert gingen in enkele luttele minuten de deur uit. En er is meer Florence + the Machine dit jaar. Ze zetten grote volgende stappen. Op zondag 1 juli staan ze op het hoofdpodium van Rock Werchter én op 25 november maken ze de Antwerpse Lotto Arena onveilig.

Florence Welch alias Florence + the Machine weet de hele wereld te betoveren met haar eerste langspeler ‘Lungs’. Het even magische als verrassende ‘Lungs’ maakt van de jonge Engelse de revelatie van 2009. Samen met Alex James (Blur) schreef Florence dertien sterke nummers waaronder hitsingles “Kiss With A Fist”, “Dog Days Are Over” en vooral een zeer geslaagde remake van “You’ve got the Love”. De groep is op slag de lieveling van de Britse critici en verovert op een drafje de rest van de wereld. De nodige deuren vliegen open. De gracieuze Florence Welch –ze is ook gezond gek- maakt live zo mogelijk nog meer indruk dan op plaat. Vorig jaar leverde Florence + the Machine een tweede album ‘Ceremonials’ af. Daarmee bewijst Florence meer dan een eendagsvlieg te zijn. Paul Epworth (Bloc Party) zorgt voor de productie van de dertien beklijvende melodieën, muzikaal tussen neo-soul, pop, blues en electro. “What The Water Gave Me” en “Shake It Out” zijn de eerste twee briljante singles uit ‘Ceremonials’.
 
Florence + the Machine zal de herfst opfleuren op 25 november in de Antwerpse Lotto Arena. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 23 maart om 09.00 uur
 
TICKETVERKOOP
 
Start ticketverkoop: Vrijdag 23 maart om 09.00 uur
 
Tickets via Proximus Go For Music: 0900 2 60 60* of proximusgoformusic.be
 
Ticketprijs (excl. servicekosten): 30 euro 
 
* 0.5euro/min, incl btw
 

Related posts:

  1. Sensationele Florence + The Machine op zaterdag 31 maart live in de Ancienne Belgique
  2. Ook Florence + The Machine op Rock Werchter 2012
  3. Arsenal doet op 18 november de Lotto Arena aan
  4. Thirty Seconds To Mars op 30 november in Lotto Arena
  5. Sade op 20 november in de Lotto Arena