Max Boes uit Vlaardingen wint verkiezing Volunteer of the year 2012

Max Boes uit Vlaardingen wint verkiezing Volunteer of the year 2012

Zondag, 18 maart 2012 - 20u47

Zojuist is in het NCRV 3FM programma Bring It On! Max Boes (33) van De Kroeppoekfabriek in Vlaardingen verkozen tot Volunteer of the Year 2012. Max ontving uit handen van presentator Sander Guis de bijbehorende trofee en een cheque voor een VIP-behandeling bij een concert van MOJO Concerts in Nederland van een buitenlandse artiest.

Max is en de gezellige barman én de DJ (alias Spindoctor) én kritisch notulist tijdens alle meetings. De jury roemde zijn enthousiasme als gastheer, fotograaf en kaartverkoper; en veelzijdig mens die een ambassadeur is voor De Kroepoekfabriek.

De jury bestond uit Klaas Knooihuizen, eindredacteur LiveXS, Alice Leijten, bestuurslid vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk en Pieter Both, zanger van Jah6 en ex-Beef.

De Volunteer of the Year is een jaarlijkse verkiezing van het NCRV 3FM programma Bring It On! waarbij hardwerkende vrijwilligers van poppodia en festivals in de spotlights worden gezet. Op zondag 19 februari werden uit een groot aantal genomineerden vier finalisten gekozen.

Bringit On!-presentator Sander Guis: “Vrijwilligers zijn het kloppend hart van veel poppodia in Nederland en verdienen het in de spotlights te staan”.

Foto: NCRV / Studio Kastermans
 
Meer info: bringiton.ncrv.nl
 

Related posts:

  1. NCRV-programma ‘Bring it on!’ stelt finalisten Volunteer of the Year 2012 voor
  2. NCRV-programma Bring it on! presenteert Volunteer of the year 2012
  3. Wie is de beste vrijwilliger uit de Nederlandse popscene?
  4. Verkiezing Natuurgeluiden Top 40 van Vroege Vogels van start
  5. Verkiezing ‘Politicus van het Jaar 2011’ live op Radio 1 en NOS Politiek 24