Jan Peter Balkenende zaterdag te gast bij TROS Autoshow

Jan Peter Balkenende zaterdag te gast bij TROS Autoshow

Donderdag, 15 maart 2012 - 12u31

In de TROS AUTOSHOW van zaterdag 17 maart ontvangen presentatoren Bas van Werven en Carlo Brantsen oud premier en autoliefhebber Jan Peter Balkenende. Voor het eerst sinds zijn aftreden als premier schuift Balkenende aan bij een radioprogramma.

De voormalig minister-president is een groot liefhebber van alles op vier wielen. De gepantserde dienstauto heeft inmiddels plaatsgemaakt voor een hybride Porsche, waar hij tegenwoordig in een groot deel van Nederland 130 kilometer per uur mee mag rijden. Exclusief in de TROS AUTOSHOW een gesprek over de passie voor auto's en de prijs die daar tegenwoordig voor moet worden betaald.
 
Daarnaast het laatste autonieuws en een rijimpressie van de Lancia (voorheen Chrysler) Voyager.
 
TROS AUTOSHOW is voor iedereen met een passie voor auto's, of voor iedereen die gewoon van luisteren naar bevlogen radiomakers houdt! Alles kan langskomen: van onbetaalbare sportmodellen tot Chinese koekblikken en van benzineslurpers tot ultragroene elektrische auto's.
 
Bas van Werven is de vaste TROS-presentator van het actualiteitenprogramma EenVandaag. Carlo Brantsen is hoofdredacteur van het autotijdschrift CARROS Magazine en treedt als autokenner regelmatig op in diverse media.
 
TROS Autoshow, uitzending zaterdag 17 maart, Radio 1 – 14.00 uur
 

Related posts:

  1. TROS start autoshow op Radio 1
  2. Bas en Carlo klaar voor de start van de TROS Autoshow
  3. Bas en Carlo geven gas in TROS Autoshow
  4. Drie fractievoorzitters zaterdag in TROS Kamerbreed
  5. Zaterdag in TROS Kamerbreed: Economie versus Natuur in tijden van crisis