Lionel Richie op 5 oktober in het Sportpaleis

Lionel Richie op 5 oktober in het Sportpaleis

Maandag, 5 maart 2012 - 09u37

Zijn nieuwe album brengt Lionel Richie terug naar zijn roots. Hij komt weer thuis, in Tuskegee. Op het gelijknamige album horen we veertien van Lionel's internationale hits gebracht in duet met de grootste countrysterren zoals Shania Twain, Kenny Rogers, Willie Nelson en ook nieuwkomers als Little Big Town en Pixie Lott.

Onder andere 'Endless Love', 'Angel' en 'Easy' krijgen een nieuw jasje. 'Tuskegee' ligt vanaf vrijdag in de winkelrekken.

Lionel Richie stelt 'Tuskegee' voor met een nieuwe wereldtour, precies 25 jaar na zijn eerste solo-optreden. We zagen Lionel Richie voor het laatst aan het werk in 2009 in het Sportpaleis. Richie stelt zijn publiek nooit teleur. Zijn live shows zijn steeds exuberant. Het publiek krijgt een prachtig overzicht van zijn dertigjarige carrière gaande van de memorabele vroege dagen van de Commodores over zijn jaren '80 pianoballades tot zijn recentere up-tempo materiaal. Lionel Richie verkocht al meer dan 100 miljoen albums waarvan er 22 in de top 10 stonden. Op zijn schouw blinken vijf Grammy Awards, een Oscar voor 'Best Original Score', een Golden Globe en een reeks andere awards van zowat iedere grote entertainment organisatie die je je kan bedenken. Lionel Richie is één van de grote scheppers van de popcultuur. Zijn muziek dient als soundtrack voor meerdere generaties wereldwijd, van de eerste kus, tot de openingsdans of het eerste kind.
 
Op vrijdag 5 oktober overloopt Lionel Richie zijn prachtige carrière nog eens live voor zijn Belgische fans in het Antwerpse Sportpaleis. De ticketverkoop voor dit concert start op woensdag 7 maart om 9u.
 
TICKETVERKOOP
 
Start ticketverkoop: Woensdag 7 maart om 09.00 uur
 
Tickets via Proximus Go For Music: 0900 2 60 60* of proximusgoformusic.be
 
Ticketprijzen (excl. servicekosten): 65 euro – 55 euro – 47 euro – 40 euro
 
* 0.5euro/min, incl btw

Related posts:

  1. George Michael op 7 oktober in het Sportpaleis
  2. Extra ‘Milk Inc. 15′ zaterdag 1 oktober in het Antwerps Sportpaleis
  3. Watch The Throne met Jay-Z en Kanye West in het Sportpaleis
  4. Britney Spears – Femme Fatale Tour op 8 oktober in Antwerpen
  5. Sportpaleis bijna gerenoveerd