Rick Nieman en Danny Makkelie te gast bij De Perstribune

Rick Nieman en Danny Makkelie te gast bij De Perstribune

Vrijdag, 2 maart 2012 - 19u36

Zondag 4 maart is RTL-presentator Rick Nieman te gast op De Perstribune van MAX. Nieman is behalve presentator van RTL Nieuws op dit moment ook druk met de programma-serie ‘Kwestie van Kiezen’. Een gesprek over swingende journalistiek, televisie-ambities en de strijd tussen de journaals van NOS en RTL.

Presentator Govert van Brakel verwelkomt ook scheidsrechter Danny Makkelie. De jonge arbiter debuteerde als 22–jarige in het betaalde voetbal, en als 27-jarige was hij de jongste scheidsrechter die de zogeheten A-lijst van de KNVB bereikte. Van Makkelie wil De Perstribune onder meer weten hoe het is om zo jong met de druk om te gaan waar topscheidsrechters mee te maken hebben.

‘De Vliegende Keep’ gaat op bezoek bij Heerenveen-trainer Ron Jans. Heerenveen speelt zaterdagavond tegen ADO Den Haag, onder leiding van Danny Makkelie. De heren hebben vast nog iets om over na te praten. Tv-recensent Ron Vergouwen beschouwt onder meer de doorbraak van ‘de authentieke Lutz Jacobi’. Evert & Eddy nemen aan het eind van de uitzending de sportweek door, en leggen een wedje.

De presentatie is zoals altijd in handen van Govert van Brakel.
 
De Perstribune, 4 maart 2012, vanaf 12.15 uur op Radio 1
 

Related posts:

  1. De Perstribune ontvangt Feyenoord-directeur Eric Gudde
  2. Acteur Frank Lammers en Heracles-trainer Peter Bosz te gast bij De Perstribune
  3. De Perstribune met Hennie van der Most en Marianne Vos
  4. Tom Egbers op De Perstribune bij MAX
  5. De Perstribune live vanaf het NK Afstanden in Heerenveen