Radio 1 live tijdens De Oscarnacht

Radio 1 live tijdens De Oscarnacht

Vrijdag, 24 februari 2012 - 00u41

De 84ste Oscaruitreiking is maandagochtend 27 februari live te volgen tijdens De Oscarnacht van Radio 1. Evert Venema gidst de luisteraars door het grootste filmevenement van het jaar, samen met filmkenners Ruben Nollet en Jan Temmerman. Radio 1 is er extra vroeg bij, van 4 tot 6 uur 's morgens.

 

Krijgt Rundskop die meer dan verdiende Oscar als beste niet-Engelstalige film? Wordt de Vlaamse coproductie A Cat in Paris de beste animatiefilm van 2012? En verzilvert het Brussels Jazz Orchestra zijn nominatie in de categorie 'Beste muziek' voor zijn soundtrack voor The Artist?
 
Evert Venema schakelt live over voor de uitreiking van de belangrijkste onderscheidingen, met natuurlijk speciale aandacht voor onze eigen kanshebbers. En met, omdat het radio is, genomineerde filmmuziek uit deze editie. Zoals die van het Brussels Jazz Orchestra.
 
De Oscarnacht van Radio 1, op maandagochtend 27 februari van 04.00 tot 06.00 uur op Radio 1

Related posts:

  1. Exclusieve live opnames tijdens Princejesdag in Sherill For Real
  2. NOS op 3 live vanuit Leiden tijdens Serious Request
  3. Wie wint de Radio 2 Publieksprijs tijdens de Vlaamse Musicalprijzen
  4. Brussels Jazz Orchestra met Kenny Werner op Dinant Jazz Nights
  5. BNN-dj Timur probeert huis te slijten tijdens live radioshow