Acteur Frank Lammers en Heracles-trainer Peter Bosz te gast bij De Perstribune

Acteur Frank Lammers en Heracles-trainer Peter Bosz te gast bij De Perstribune

Vrijdag, 24 februari 2012 - 09u52

Het Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt op zondag 26 februari acteur Frank Lammers en Heracles-trainer Peter Bosz.

Zondagnacht is in Los Angeles weer de uitreiking van de Oscars. Hoewel Nederlandse films al jaren niet meer zijn genomineerd in de categorie ‘beste niet-Engelstalige film’, geeft acteur Frank Lammers de uitreiking dit jaar nog een klein Nederlands tintje. Hij speelt een rol in de Vlaamse film Rundskop die is genomineerd voor onze zuiderburen. Hij vertelt ook over het Nederlandse filmklimaat en de prestaties van ‘zijn’ voetbalclub; PSV.
 
Peter Bosz is sinds anderhalf jaar trainer bij Heracles. De club staat momenteel in de middenmoot van de Eredivisie. Hoe kan hij er voor gaan zorgen dat zijn club structureel in dat geliefde ‘linkerrijtje’ gaat belanden?
 
Ook een gesprek met John de Mol over de nieuwe opzet van het Nationaal Songfestival, dat zondagavond te zien is.
 
Verder gaat Vliegende Keep-verslaggever Jules van der Wardt op audiëntie bij Excelsior-directeur Simon Kelder. TV-recensent Ron Vergouwen vertelt in de rubriek Kassie kijken over een tv-week vol programmagasten die hun tv-optreden soms behoorlijk hebben onderschat.
 
Op het antwoordapparaat van De Perstribune kunnen luisteraars via telefoonnummer 035-6776001 hun klachten, vragen en loftuitingen over de media kwijt. Deze week daarop onder andere een vraag over de blijvend slechte ontvangst van Radio 1, na alle zendmastproblemen. Tot slot wordt de sportweek weer onder de loep genomen door sportverslaggevers Evert ten Napel en Eddy Poelmann.
 
De presentatie is zoals altijd in handen van Govert van Brakel.
 
De Perstribune, 26 februari 2012, vanaf 12.15 uur op Radio 1
 

Related posts:

  1. De Perstribune ontvangt Feyenoord-directeur Eric Gudde
  2. Tom Egbers op De Perstribune bij MAX
  3. De Perstribune met Peter ter Velde en Regi Blinker
  4. De Perstribune met Paul Rosenmöller en Rafael van der Vaart
  5. Rob Kamphues en Aad de Mos op De Perstribune bij MAX