Het klassieke Hart van Ivo Opstelsten bij de AVRO op Radio 4

Het klassieke Hart van Ivo Opstelsten bij de AVRO op Radio 4

Vrijdag, 27 januari 2012 - 11u59

Vanaf maandag is minister van Veiligheid en Justitie Ivo Opstelten een week lang iedere dag te horen in het programma 'De Klassieken' van de AVRO op Radio 4. In het programma van Maartje van Weegen vertelt hij rond 10.30, in de rubriek 'Uit het Klassieke Hart van...', over een muziekwerk dat hij voor die dag heeft uitgekozen.

Opstelten laat onder meer twee werken horen, gespeeld door het Rotterdams Philharmonisch Orkest. 'Het is toch een beetje Feyenoord-Ajax tussen het Koninklijk Concertgebouworkest en dat uit Rotterdam', zo licht hij toe in een van de uitzendingen van De Klassieken.

De keuzes van Ivo Opstelten zijn online te vinden en te horen op www.radio4.nl/deklassieken

'De Klassieken' op Radio 4 wordt al meer dan 5 jaar elke dag gepresenteerd door Maartje van Weegen. In de rubriek 'Uit het Klassieke Hart van …' is ieder week een nieuwe gast met zijn persoonlijke keuze te beluisteren.

De uitzending 'De Klassieken' is maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 11.00 te horen op Radio 4, met vanaf 10.30 uur 'Uit het Klassieke Hart van …'.

Meer info: avro.nl/klassiek

Related posts:

  1. AVRO De Klassieken met Bram Bakker
  2. AVRO De Klassieken met Maartje van Weegen live vanuit De Leidse Pieterskerk
  3. De Klassieken in zomerse sferen vanaf de Antillen
  4. AVRO-programma’s geheel in teken van Festival Classique
  5. NTR: Wereldprimeur met NachtKlassiek – publiek maakt klassieke jukebox