SLAM!FM start nieuw digitaal kanaal: SLAM!HARDSTYLE

SLAM!FM start nieuw digitaal kanaal: SLAM!HARDSTYLE

Dinsdag, 24 januari 2012 - 22u23

Vanaf deze week heeft SLAM!FM er een nieuw broertje bij: ‘SLAM!HARDSTYLE’. Een nieuw digitaal radiokanaal met 24/7 non-stop de beste early-, raw- en nu-hardstyle! Sinds eind 2008 heeft Hardstyle in de programmering van SLAM!FM een vaste plek met ‘Hard Attack’, gepresenteerd door Mental Theo.

Al geruime tijd was er door luisteraars vraag naar meer aandacht voor deze sterk groeiende muziekstroming.

Hardstyle is enorm populair onder een specifieke doelgroep. Een aantal top dj’s staat hoog in de wereldwijd gerespecteerde DJ Mag Top 100. Deze muziekstijl is tot de dag van vandaag nauwelijks door stations belicht. SLAM!FM wil met haar nieuwe kanaal deze stroming dichterbij brengen en een platform creëren waar liefhebbers, nieuw talent en top dj’s samenkomen.

Menno de Boer, Program Director: “Met SLAM!HARDSTYLE starten we een radioplatform nieuwe stijl. Luisteraars, DJ’s en producers maken het radiostation. Luisteraars kunnen direct feedback geven op de tracks die ze horen, DJ’s kunnen demo’s en tracks uploaden en producers sturen zelf hun nieuwste creaties in. Hardstyle krijgt eindelijk de aandacht die het verdient. Samen met de hulp van Mental Theo en jong Hardstyle DJ talent ‘Soundrusherz’ is een nieuw platform geboren. En dit is pas het begin!”

SLAM!HARDSTYLE is op alle digitale kanalen te beluisteren en op www.slamhardstyle.nl

Related posts:

  1. Radio Oranje Nationaal start met Novum Nieuws
  2. ‘Radio Oranje Nationaal’ van start
  3. Nieuw op MNM: Saturday / Sunday Pop-Up
  4. Tijl Beckand bijt spits af nieuw seizoen Virus op Radio 4
  5. Domino, een nieuw platform voor Nederlandstalige muziek