AVRO De Klassieken met Bram Bakker

AVRO De Klassieken met Bram Bakker

Maandag, 16 januari 2012 - 18u47

Vanaf maandag is psychiater en schrijver Bram Bakker elke dag te horen in het AVRO-Radio4 programma De Klassieken. In de rubriek ‘Uit het Klassieke Hart’, rond half elf, laat hij elke dag steeds één werk horen, en vertelt daarbij hoe hij tot die keuze is gekomen.

Bakker is psychiater, maar ook een graag geziene gast in de media. Hij werkte mee aan programma’s als Kijken in de Ziel, Moraalridders en In Therapie. Zijn klassieke muzieksmaak gaat voornamelijk uit naar Johann Sebastian Bach. ‘Ik heb de Matthäus Passion gedraaid als een puber die zijn favoriete hitje honderden keren beluisterd’, vertelt hij in het programma.

De keuze van Bram Bakker is te horen in het programma De Klassieken, van maandag tot en met vrijdag op Radio 4 gepresenteerd door Maartje van Weegen. Rond half elf klinkt de rubriek ‘Uit het Klassieke Hart’, met elke week weer een nieuwe gast.

De uitzending De Klassieken is maandag t/m vrijdag te horen op Radio 4, met vanaf 10.30 uur ‘Uit het Klassieke Hart’.

Related posts:

  1. AVRO De Klassieken met Maartje van Weegen live vanuit De Leidse Pieterskerk
  2. De Klassieken in zomerse sferen vanaf de Antillen
  3. Maartje van Weegen is grenzeloos met AVRO’s radioprogramma ‘De Klassieken’
  4. AVRO-programma’s geheel in teken van Festival Classique
  5. AVRO-programma’s geheel in teken van Festival Classique