European Festival Award voor I Love Techno en Rock Werchter

European Festival Award voor I Love Techno en Rock Werchter

Donderdag, 12 januari 2012 - 11u00

Love is in the air! I Love Techno heeft tijdens de uitreiking van de European Festival Awards in het Nederlandse Groningen, de award voor 'Best Indoor Festival' in ontvangst mogen nemen.

De afgelopen maanden werden festivalgangers en experten uit de muziekwereld gehoord om te bepalen wie de winnaars van de 13 European Festival Awards zouden worden. Het team van I Love Techno is zeer blij met deze internationale erkenning. De collega's van Rock Werchter waren trouwens ook aan het feest. Zij gingen aan de haal met de award voor 'Best European Festival Line-Up'. Een overzicht van de andere winnaars kun je vinden via eu.festivalawards.com.
 
I Love Techno dankt alle stemmers maar ook: de dj's en artiesten, alle festivalmedewerkers en de duizenden feestgangers voor veel liefde voor de electronische muziek!
 
Over I Love Techno:
I Love Techno is al 16 jaar lang het leading indoor dance event in Europa. Editie 1 vindt in 1995 plaats in de Gentse Vooruit. 700 fans geven present. De electronische muziek stapt uit de underground, zo ook I Love Techno. Al vele jaren lang is Flanders Expo één avond en nacht lang de plaats waar de beste electronische muziek in al zijn genres weerklinkt. 35.000 dance liefhebbers, afkomstig uit alle mogelijke hoeken van de wereld geven er present. I Love Techno denkt niet in hokjes, programmeert over genres in de electronische muziek heen en brengt steeds een eclectische staalkaart van de beste electronische muziek van vroeger, nu en straks. I Love Techno 2012 vindt op zaterdag 10 november plaats in Flanders Expo Gent.

Meer info: www.ilovetechno.be
 

Related posts:

  1. De eerste namen voor I Love Techno
  2. Even wat praktische info voor de I Love Techno gangers
  3. I Love Techno helemaal uitverkocht
  4. I Love Techno stelt volldige line-up voor
  5. Kleine wijziging in programma van I Love Techno