Sensationele Florence + The Machine op zaterdag 31 maart live in de Ancienne Belgique

Sensationele Florence + The Machine op zaterdag 31 maart live in de Ancienne Belgique

Maandag, 14 november 2011 - 15u08

Wat een persoonlijkheid! Wat een vuur! Maar vooral, wat een talent! Florence Welsh alias Florence + The Machine weet de hele wereld te betoveren met haar eerste langspeler ‘Lungs’. Het even magische als verrassende ‘Lungs’ maakt van de jonge Engelse de revelatie van 2009.

Samen met Alex James (Blur) schreef Florence dertien sterke nummers waaronder hitsingles “Kiss With A Fist”, “Dog Days Are Over” en vooral een zeer geslaagde remake van “You’ve got the Love”. De nodige deuren vliegen open, snel maakt het publiek ook live kennis met de flamboyante Florence. Florence + The Machine maakt zeer gesmaakte passages in de Gentse Vooruit, op Pukkelpop en Rock Werchter. De gracieuze Florence Welsh, ook gezond gek, maakt indruk op het podium. Sinds twee weken heeft Florence + The Machine een tweede album ‘Ceremonials’ klaar.

‘Ceremonials’ zet de hitlijsten nu al op zijn kop. Florence bewijst meer dan een eendagsvlieg te zijn. Paul Epworth (Bloc Party) zorgt voor de productie van de dertien beklijvende melodieën, muzikaal tussen neo-soul, pop, blues en electro. Florence onderscheidt zich van anderen door prachtige poëzie en krachtige arrangementen. Haar fascinerende, zeer sterk stem die beklijft. Goed nieuws komt nooit alleen. Florence + The Machine komt naar de Brusselse AB op 31 maart! Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 18 november om 9u via www.proximusgoformusic.be

Related posts:

  1. Justice maandag 5 maart live in Ancienne Belgique
  2. Wilco op 2 maart in Ancienne Belgique
  3. Hitwonder James Morrison komt op 9 maart naar de Ancienne Belgique
  4. Mastodon live in Ancienne Belgique op 19 januari
  5. Florence + The Machine zijn helemaal terug