AVRO radio-programma Virus strikt wereldberoemde violist

AVRO radio-programma Virus strikt wereldberoemde violist

Woensdag, 26 oktober 2011 - 18u42

Donderdag 27 oktober ontvangt Giel Beelen sterviolist Vadim Repin in VIRUS, de late night show van de AVRO op Radio 4.

Vadim Repin behoort tot de absolute wereldtop van violisten en heeft concerten gegeven in alle grote zalen ter wereld met toporkesten als de Wiener Philharmoniker en dirigenten als Bernard Haitink en Yehudi Menuhin.

Giel Beelen interviewt de Russische grootmeester die ook live in VIRUS zal optreden. Vadim Repin is in Nederland in het kader van zijn soloconcerten met het Rotterdams Philharmonisch Orkest komend weekend.

De VIRUS uitzending wordt donderdag 27 oktober  van 22.00 – 23.00 uur opgenomen in de foyer van de Rotterdamse schouwburg en is gratis bij te wonen!  Het programma is live te bekijken via radio4.nl/virus en wordt een uur later uitgezonden op Radio 4.

Meer info: www.radio4.nl/virus

Related posts:

  1. Radiodebuut voor Nadja Hüpscher bij Virus op donderdag 20 oktober
  2. Operasterren in Virus op Radio 4
  3. Radio 4: Virus Op De Parade
  4. Tijl Beckand bijt spits af nieuw seizoen Virus op Radio 4
  5. AVRO-programma’s geheel in teken van Festival Classique