Radiodebuut voor Nadja Hüpscher bij Virus op donderdag 20 oktober

Radiodebuut voor Nadja Hüpscher bij Virus op donderdag 20 oktober

Donderdag, 20 oktober 2011 - 11u39

Het wervelende muziekprogramma VIRUS wordt elke donderdag door de AVRO uitgezonden vanuit de Rotterdamse Schouwburg met live muziek en publiek. Donderdag 20 oktober is het radiodebuut van Nadja Hüpscher te beluisteren.

Zij wordt naast onder anderen Tijl Beckand, Giel Beelen, Art Rooijakkers, Jan Willem Roodbeen en Mike Boddé toegevoegd aan het presentatorenteam van VIRUS. De uitzendingen zijn vanaf maandag 24 oktober te zien op het themakanaal Cultura.

Deze week speelt de internationaal vermaarde saxofonist Raaf Hekkema barokmuziek met pop sound in VIRUS. Ook is het tubakwartet Tubaphonic te gast en wordt talent van het Codarts Conservatorium ontvangen.

VIRUS is het meest hippe klassieke muziek event van Nederland en vindt elke donderdagavond van 22.00 tot 23.00 uur plaats in de foyer van de Rotterdamse Schouwburg. Radio 4 laat de luisteraars een uur later thuis meegenieten van de late night show met wisselende presentatoren, live optredens en publiek.

VIRUS is een initiatief van de gezamenlijke omroepen op Radio 4, Concertzaal de Doelen en de Rotterdamse Schouwburg. De AVRO produceert de radio-uitzending, de AVRO en VPRO verzorgen gezamenlijk de website.

VIRUS wordt ieder donderdag van 22.00 tot 23.00 uur opgenomen in de foyer van de Rotterdamse Schouwburg en is een uur later te horen op Radio 4.

VIRUS is vanaf 24 oktober iedere maandag van 19.00 tot 20.00 uur te zien op Cultura.

Meer info: www.radio4.nl/virus

Related posts:

  1. Operasterren in Virus op Radio 4
  2. Tijl Beckand bijt spits af nieuw seizoen Virus op Radio 4
  3. Radio 4: Virus Op De Parade
  4. De (sport)plannen van de NOS voor donderdag 6 oktober
  5. De (sport)plannen van de NOS voor dinsdag 4 oktober