Stemronde AVRO Gouden Radioring 2011 is gestart

Stemronde AVRO Gouden Radioring 2011 is gestart

Dinsdag, 18 oktober 2011 - 17u30

De verkiezingsstrijd van de belangrijkste radioprijs van Nederland, de AVRO Gouden RadioRing, is sinds vanmiddag 15.00 uur weer losgebarsten. Hét RadioGala van 2011 is extra bijzonder, omdat deze voor het eerst los van de Televizier-Ring wordt georganiseerd.

De publieksprijzen worden op donderdagavond 1 december 2011 uitgereikt. Op radioring.avro.nl kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete radioprogramma, presentator en presentatrice. Het publiek kan tot maandag 7 november 15.00 uur haar stem uitbrengen voor de AVRO Gouden RadioRing en de Zilveren RadioSterren.

Behalve de drie publieksprijzen worden tijdens de AVRO Gouden RadioRing ook de drie belangrijkste juryprijzen van het jaar uitgereikt: De Marconi Awards voor Beste Zender, Aanstormend Talent en de Marconi Oeuvre Award. De AVRO zendt het RadioGala van het Jaar ’s avonds uit via Radio 2.

Winnaars AVRO Gouden RadioRing 2010

Vorig jaar won Giel! van VARA 3FM na vier keer misgrijpen eindelijk de AVRO Gouden RadioRing. Claudia de Breij van VARA 3FM en Edwin Evers van Radio 538 werden uitgeroepen tot radio-persoonlijkheden van het jaar en kregen beiden een Zilveren RadioSter.

Related posts:

  1. Stemming verkiezing AVRO Gouden Radioring start in oktober
  2. DOEK! winnaar van AVRO Toneel Publieksprijs 2011
  3. AVRO pakt groots uit tijdens Amsterdam Gaypride 2011
  4. Avro Gay Night op Radio 2 met Hans, Suzanne en Corné
  5. Eerbetoon aan Annie M.G. Schmidt in de AVRO-radioprogramma’s